Aynı kart aynı işlemci ile Valorant 30 - 120 arası alıyordum, oynanmiyacak seviyede drop yiyordum işlemci kaynaklı.

30-120 biraz fazla aralık oldu sanki.
Alacaksan hayırlı olsun derim ama sıkılıp yeni oyunlara geçersen düşük FPS alacaksın onu söyleyeyim.

Yeni oyun oynamam büyük ihtimalle zaten ileride yükseltme yapacağım.

İşlemci hızı gayet iyi 3.4 GHz bunun ayarları var ve GHz hızını yüksek şekilde ayarlayabiliyorsun benim eski laptopta i3 işlemci hatırlamıyorum tam Intel HD 4000 ile 30 FPS alıyordum bu sistemde harici ekran kartıda var zaten.

30-120 biraz fazla aralık oldu sanki.
Dene istersen oyun işlemciyi esir aldığı için yaşıcaksın dediğimi. Aim trainingde falan sıkıntı olmaz ama skillerin atıldığı zaman dediğim oluyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İki sene önceki hali işlemci adam olmamasına rağmen %90 kullanımda. 2 senelik güncellemeden sonra siz tahmin edin.

İşlemci hızı gayet iyi 3.4 GHz bunun ayarları var ve GHz hızını yüksek şekilde ayarlayabiliyorsun benim eski laptopta i3 işlemci hatırlamıyorum tam Intel HD 4000 ile 30 FPS alıyordum bu sistemde harici ekran kartıda var zaten.
SSD yoksa sistemde SSD alabilirsin.

Hemde çok fazla oldu. 30-60 daha mantıklı olurdu.

İşlemcini i5-4590 yapabilirsin mesela.

Şu an yapamam RAM ekleme termal macun yenileme fan temizliği SSD gibi eklemeler yapacağım.
Dene istersen oyun işlemciyi esir aldığı için yaşacaksın dediğimi. Aim trainingde falan sıkıntı olmaz ama skillerin atıldığı zaman dediğim oluyor.

Daha almadım sistemi bir iki güne alacağım ve zaten fiyat makul.

Dene istersen oyun işlemciyi esir aldığı için yaşayacaksın dediğimi. Aim trainingde falan sıkıntı olmaz ama skillerin atıldığı zaman dediğim oluyor.

Şimdi hatırladım çift çekirdekli işlemcilerin Valorant gibi oyunlarda sıkıntı yarattığını.

Şimdi hatırladım çift çekirdekli işlemcilerin Valorant gibi oyunlarda sıkıntı yarattığını.

Ama 4 diye gösteriyor DxDiag'da.
Dene istersen oyun işlemciyi esir aldığı için yaşacaksın dediğimi. Aim trainingde falan sıkıntı olmaz ama skillerin atıldığı zaman dediğim oluyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İki sene önceki hali işlemci adam olmamasına rağmen %90 kullanımda. 2 senelik güncellemeden sonra siz tahmin edin.

Bu arada FPS değerleri gayet iyi.

Bu çift ekran kartı ama zaten ikisi birden kullanılmıyor dahili ekran kartını devre dışı bıraksam ne olur?

Ama 4 diye gösteriyor DxDiag'da.
Windows'ta her zaman sanal iş parçacığı veya mantıksal parçacık sayısı kaç ise o sayı olarak gösterilir. Sende de 4 sanal iş parçacığı olduğu için öyle gözükür ama aslen o işlemci çift çekirdeklidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı