GT 730 iyi midir?

isaozkan35

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 1400
SAPPHIRE Radeon RX 580 8GB
8+8 3000 mhz ripjaws bellek
toplam 2.75tb küsür alan
Uzun bir süreden sonra tekrardan merhaba. GT 730 aldım. Mâlum ekran kartım bozuldu baktım fiyatlar uçmuş bütçe buna yetti. GT 730 size göre nasıl bir ekran kartı? Bana göre çöp! Oyun tarafından ama.

Alınmaz, bütçenizi söylerseniz daha iyi öneriler yapabiliriz.

*Şimdi gördüm arkadaş kartı satın almış keşke almadan önce bir konu açaydınız . Kartı kaça aldınız belki değiştirebilirsiniz.

GT 730’un defteri kapandı artık.

Hocam yani çok şey beklememek lazım. GT 730 kullanıyorum bende ve eski isteğimi karşılamıyor ama şükür youtubeye giriyor bilgisayarı açıyor Steam`i açıyor hiçbir oyuna giremesede Steam`e giriyor, şükür be. Hiç olmamasından iyidir.

Uzun bir süreden sonra tekrardan merhaba. GT 730 aldım. Mâlum ekran kartım bozuldu baktım fiyatlar uçmuş bütçe buna yetti. GT 730 size göre nasıl bir ekran kartı? Bana göre çöp! Oyun tarafından ama.
Hocam kaç liraya aldınız ayrıca kime göre çöp ben o karta 6 ay önce rtx 4090 gözü ile bakardım.

Alınmaz, bütçenizi söylerseniz daha iyi öneriler yapabiliriz.
Pişman oldum hocam. Eski ekran kartım ise Asus radeon 7800 hd idi. Bu bayağı bi kasıyor gerçekten fazla kasıyor. (idare etmem lazım şu an sıkışığım.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…