GT 730 nasıldır?

hangi bileşenin driverindan bahsediyorsun ?

Eki Görüntüle 886676
Bazen işlemcilerdede driver kurulabiliyor. Masaüstü bir bilgisayara notebook işlemcisi takmak iyiymiş öğrendiğim iyi oldu. Herneyse o işlemciyle bir ekran kartı aldığında darboğazın dibine vuracaktır. Ne taraftan baksan kötü bir işlemci. 2. el slotunun ve chipsetinin desteklediği Core veya Xeon işlemci tercih edebilirsin. 200-250 TL arası gittigidiyor.com'dan bakabilirsin.

Bazen işlemcilerdede driver kurulabiliyor. Masaüstü bir bilgisayara notebook işlemcisi takmak iyiymiş öğrendiğim iyi oldu. Herneyse o işlemciyle bir ekran kartı aldığında darboğazın dibine vuracaktır. Ne taraftan baksan kötü bir işlemci. 2. el slotunun ve chipsetinin desteklediği Core veya Xeon işlemci tercih edebilirsin. 200-250 TL arası gittigidiyor.com'dan bakabilirsin.
gt 730 da bile mi darboğaz olur
o kadar kötü işlemci mi ?
kanka o kadar kötü olamaz çok mu abarttın

Son düzenleme:
Bu arada hazır konu sıcakken benim de sistemime bir ekran kartı lazım. Sıfır bakıyorum Xeon E5440 + Sapphire HD 7350 sistemim var 10 yıllık Crysis 2'yi bile 20 FPS açıyor. Çok uçuk kaçık olmayacak şekilde sisteme önerebileceğiniz ekran kartı var mıdır? (200-300 TL)

Aynı işlemciyi kullanıyorum. OC ile 3 GHz'e çıkardım. Ekran kartı olarak MSI AMD R7 240 128 Bit kullanıyorum. 8 GB RAM var sistemimde. Gayet memnunum. Tüm e spor oyunlarını sorunsuz akıcı bir şekilde oynuyorum. O fiyata bulunabilirse şiddetle tavsiye ederim. Güç tüketimi çok çok az. Giriş seviyesinin en iyi kartlarından biri diyebilirim.

Aynı işlemciyi kullanıyorum. OC ile 3 GHz'e çıkardım. Ekran kartı olarak MSI AMD R7 240 128 Bit kullanıyorum. 8 GB RAM var sistemimde. Gayet memnunum. Tüm e spor oyunlarını sorunsuz akıcı bir şekilde oynuyorum. O fiyata bulunabilirse şiddetle tavsiye ederim. Güç tüketimi çok çok az. Giriş seviyesinin en iyi kartlarından biri diyebilirim.
bir an benim işlemcimi kullanıyorsun sandım :/

Aynen işlemci çok iyide ekran kartım aşırı leş

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı