GT 730 Sistem Aniden Kilitlenme Sorunu

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci :)
Öncelikle merhaba.
Bilgisayarımı internette sörf ve nadiren oyun oynamak için kullanıyorum ve bu hata yüzünden ne oyun oynayabiliyorum ne de doğru düzgün internete girebiliyorum. Bilgisayarım aniden donuyor ve hiçbir şey yapamıyorum. Kitli iken numlock'a bastığım zaman ışığı ne yanıyor ne sönüyor sadece reset ile çözebiliyorum. Oynadığım tek bir oyun var o da Far Cry 3. Tüm yöntemleri denedim fakat bir sonuç alamadım.

Sistem özelliklerim:

RAM: Kingston 4 GB 1333Mhz
İşlemci: İntel Core i3-3240 3.4 Ghz
Ekran Kartı: Msi Nvidia GT730 4GB DX12
PSU: 450W

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok ısınıyor olabilir mi? Bilgisayar açılır açılmaz mı kitleniyor yoksa bir süre sonra mı?

Şu anda Bad Sektor taraması yapıyor bilgisayar ve şu anda hiç hata görmedi hata bulursa ileteceğim. Aynı anda ESET Antivirus programını yüklüyorum. bu arada ısınma problemi yok. Ne olur ne olmaz Cpu-Z açarken ekran birdenbire simsiyah oldu. no signal dedi ve ekran geri geldi ....kernel mode driver ... oldu ve bu durumdan başarıyla kurtuldu
asdasd.JPG

Eset yüklemeyi beceremedim :) windows defenderdan yapacağım virüs taramasını
Çok ısınıyor olabilirmi ? Bilgisayar açılır açılmazmı kitleniyor yoksa bir süre sonramı ?
Bilgisayar açıldıktan sonra kilitleniyor.
Söylemeyi unutmuşum HDD bilgisayar gibi 6 yıllık.

bu arada GPU driverını kuramıyorum. 417.22 411,63... sürücülerini denedim ama aşağıdaki fotodaki hatayı veriyor. sonra bu sürücülerin fps düşürdüğünü öğrendim. 399,24 yükledim şimdi. hala aşağıdaki hatayı veriyor

135456.JPG

şu anda DDU ile driverları sildim. 399.24 sürümünü şu anda deniyorum. İnşallah yüklenir
bu arada GPU driverını kuramıyorum. 417.22 411,63... sürücülerini denedim ama aşağıdaki fotodaki hatayı veriyor. sonra bu sürücülerin fps düşürdüğünü öğrendim. 399,24 yükledim şimdi. hala aşağıdaki hatayı veriyor

135456.JPG

şu anda DDU ile driverları sildim. 399.24 sürümünü şu anda deniyorum. İnşallah yüklenir
maalesef aynı hata :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı