GT 730 Sistem Aniden Kilitlenme Sorunu

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci :)
Öncelikle merhaba.
Bilgisayarımı internette sörf ve nadiren oyun oynamak için kullanıyorum ve bu hata yüzünden ne oyun oynayabiliyorum ne de doğru düzgün internete girebiliyorum. Bilgisayarım aniden donuyor ve hiçbir şey yapamıyorum. Kitli iken numlock'a bastığım zaman ışığı ne yanıyor ne sönüyor sadece reset ile çözebiliyorum. Oynadığım tek bir oyun var o da Far Cry 3. Tüm yöntemleri denedim fakat bir sonuç alamadım.

Sistem özelliklerim:

RAM: Kingston 4 GB 1333Mhz
İşlemci: İntel Core i3-3240 3.4 Ghz
Ekran Kartı: Msi Nvidia GT730 4GB DX12
PSU: 450W

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunu Galiba Çözdüm. Bu Ekran Kartı (GT 730) fermi kartlar arasındaymış.bu kartların en son desteklendiği sürüm 399.35 olduğu için bir siteden sürücüyü indirdim. DDU programı ile bütün sürücüleri silip 399.35 yükledim. Bu hatayı vermedi. Şu anda bilgisayarda 399.35 sürücüsü yükü. 2-3 saattir çalışıyor. Birde ekran kartını zorlamak için CS:Go girdim. Eskiden fps 30-60. şimdi bu sürücüyle 50-80 arası bir fps alıyorum. Bazenleri 100'e çıktığı oluyor. Neyse ben böyle 1 hafta kadar kullanacağım. sorun varsa yazarım buraya

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı