GT 730 sistem ETS 2 açar mı?

3 ay önceki sürüm ile şimdi güncel 1.53 sürümü arasında Grafik, fizik ve FPS değişimi çok fazla. Oyunu oynamıyorsanız anlamamanız normaldir. 3500X-5500XT sistem bile 80FPS veriyor.
"Intel UHD ve i3'te bile ayari kisinca tmpde 30FPS oynatiyorsa herhalde sizin sistemde de oynatır." Yorumumdan oynadığımı anlamak cokta zor olmamali.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250121_214027_Steam.jpg
    Screenshot_20250121_214027_Steam.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 40
"Intel UHD ve i3'te bile ayari kisinca tmpde 30FPS oynatiyorsa herhalde sizin sistemde de oynatır." Yorumumdan oynadığımı anlamak cokta zor olmamali.
Oynatmaz demiyorum. Düşük fps verecek. Yoğun yerlerde 5-6 fpsye kadar düşecek bu kadar cümleden ve bi ekran kartı için böyle uzatmanın ne anlamı var?

Oynatmaz demiyorum. Düşük FPS verecek. Yoğun yerlerde 5-6 FPS'ye kadar düşecek bu kadar cümleden ve bir ekran kartı için böyle uzatmanın ne anlamı var?

Yogun yerler diyorsunuz ama soran arkadas tmpden degil ETS2'den bahsetmis. Ayrica uzatmanin bence de anlami yok UHD bir sistem bile ETS 2'yi ayar kisarak oynatirken bu kadar diretmenin manasi ne? Arkadas ram takviyesi yapip mis gibide oyniyabilir.

Islemci ekran kartina darbogaz yapmıyorsa tabii.

Yogun yerler diyorsunuz ama soran arkadas tmpden degil ETS2'den bahsetmis. Ayrica uzatmanin bence de anlami yok UHD bir sistem bile ETS 2'yi ayar kisarak oynatirken bu kadar diretmenin manasi ne? Arkadas ram takviyesi yapip mis gibide oyniyabilir.
UHD diyip geçmemek lazım kaçıncı nesil olduğu vesaire de önemli yanındaki ramin kaç gb ve kaç mhz olduğu vesaire bunları atlamamak gerekiyor. Ram alacak parası yoksa ne yapmayı düşünüyorsun?

UHD deyip geçmemek lazım kaçıncı nesil olduğu vesaire de önemli yanındaki RAM'in kaç GB ve kaç MHz olduğu vesaire bunları atlamamak gerekiyor. RAM alacak parası yoksa ne yapmayı düşünüyorsun?

RAM alacak parasi yoksa zaten 4 GB ile bir şey yapamaz.

Ona lafim yok

Hocam herkes sakin olsun ETS 2 1.36 sürümü yükledim 1366x768 çözünürlükte orta yüksek ayarlarda rahat oynatıyor
Eski grafik bakımından kötü olan versiyonları oynatır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı