GT 730 sistem görüntü sorunu

caanbeerk

Hectopat
Daha fazla  
  • Anakart : Asus P7P55 LX 1156pin
  • Ekran kartı : ATI HD 4650
  • İşlemci : Intel Core i3 540 1156pin
  • RAM : HyperX 2x2 GB

Youtube'da Technopat videolarını hayranlıkla izlerken kendimde bir şeyler değiştirip deneyimlemek istedim ve daha sonrasında ek olarak güzel bir kasa kurmaya çalışacağım ama ilk önce öğrenmem gereken kısımları öğrenmeliydim.

İlk olarak restoranyon çalışmama start verip Msi GT 730 4GB 126bit DDR3 bi ekran kartı aldım ve 1 günde elime ulaştı. Videolardan anladığım kadarıyla monte ettim hatta üstümdeki elektriği bile kapı ve kalorifer peteklerine dokunarak boşalttım. Sonra montaj işlemi bitince her şeyi toparladım power'a bastım ve gördüğüm şey açılırken bile ekran rengarenk kare dikdörtgen biçimdeydi. Sanki garip bi durum açıldı hala aynı sürücülerini yüklemeye çalıştım hala aynı ekran kartı çalışıyor ama ekran kartını görmüyordu. Sanki garip bi durum. Şimdiden yardımlarınızı ve bilgilerinizi dört gözle bekliyorum.
Sağlıcakla kalın teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı