Çözüldü GT 730 sistemde ani FPS düşüşü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

denısbardhi

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 GB 1600 MHz
SSD veya HDD modeli
500 GB
Ekran kartı
GT730 2GB msı
Anakart
Asus h8m1-plus
İşlemci
Intel i3-4150 3.50 ghz
Arkadaşlar iyi akşamlar, bilgisayarımı son zamanlarda yaşadığım donma, kasma, USB sesi vs gibi sıkıntılardan dolayı, PC içerisindeki ayarlar kısmından her şeyi kaldır seçeceğini seçerek sıfırladım. Tüm verileri vs sildim. Sıfırlandıktan sonra ne yapmam gerekiyor, aydınlatabilir misiniz? Hangi programları yüklemeliyim, sadece Valorant oynuyorum. Başka oyun oynamıyorum. Cevap veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Özür diliyorum C++ ve DirectX yazılımlarını kurmanız gerekecek. Ayrıyeten sürücüleri güncellemeniz lazım. Windows güncelleştirmleri denetle kısmından belli bir kısmını otomatik olarak güncelleyebilirsiniz. Ekran kartı sürücüsü için sitesine girip son sürümü seçin ve kurun.

C++ için; Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One (Dec 2021) Download

DirectX için; DirectX Runtime Offline Installer (Jun 2010) Download

Dosyaları indirip bir klasöre çıkarın. Çıkardığınız klasörde İnstall all kısmına bastığınızda otomatik olarak hepsini yükleyecektir. Bu yazdığım kısım iki link içinde geçerli.

Farklı bir sorununuz olursa etiketleyebilirsiniz. Sorununuz çözülürse çözüm olarak raporlamayı unutmayın lütfen.
Özür diliyorum C++ ve DirectX yazılımlarını kurmanız gerekecek. Ayrıyeten sürücüleri güncellemeniz lazım. Windows güncelleştirmleri denetle kısmından belli bir kısmını otomatik olarak güncelleyebilirsiniz. Ekran kartı sürücüsü için sitesine girip son sürümü seçin ve kurun.

Dosyaları indirip bir klasöre çıkarın. Çıkardığınız klasörde İnstall all kısmına bastığınızda otomatik olarak hepsini yükleyecektir. Bu yazdığım kısım iki link içinde geçerli.

Farklı bir sorununuz olursa etiketleyebilirsiniz. Sorununuz çözülürse çözüm olarak raporlamayı unutmayın lütfen.

Çözüm
Termal macun kontrolü en son ne zaman yaptın? Tozlanma durumu var mı kasada?
Tozlanma baya varmış şimdi açtım baktım, macunu değiştireli 2 ay olmadı. Isınma olmuyor.

Tamamdır çok teşekkür ederim sıfırlama tamamlandıktan sonra dediklerinizi yapacağım. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.

Tozlanma baya varmış şimdi açtım baktım, macunu değiştireli 2 ay olmadı. Isınma olmuyor.

Tamamdır çok teşekkür ederim sıfırlama tamamlandıktan sonra dediklerinizi yapacağım. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
Rica ederim fakat bir daha sıfırlama işlemini yapmanızı önermiyorum. Temiz format her zaman daha iyidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı