GT 730 sistemde CS:GO olması gerekenden düşük FPS veriyor

egesen

Hectopat
Daha fazla  
CS:GO'da eskiden 130-150 FPS arasinda aliyordum oyuna tekrar başladım 20-50 FPS arasinda aliyorum islemcimin kullanim orani yuzde 15'in uzerini gormuyor.
Çoklu CPU kullanımı açık.
csgo.exe dosyasinin izinlerinde tüm islemci cekirdeklerinin kullanimi acik 12 cekirdegi de kullaniyor.
Valorant'i da aktif olarak oynuyorum 100 FPS altina dusmuyor ve bu sorunla ilk defa bu oyunda karsilastim.

Ekran karti- NVIDIA GT 730.
İslemci- i5 10. nesil.
RAM- 8 GB.

Dosya Ekleri

• resim_2023-08-29_213034712.png
    resim_2023-08-29_213034712.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 46
Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO'da eskiden 130-150 FPS arasinda aliyordum oyuna tekrar başladım 20-50 FPS arasinda aliyorum islemcimin kullanim orani yuzde 15'in uzerini gormuyor.
csgo.exe dosyasinin izinlerinde tüm islemci cekirdeklerinin kullanimi acik 12 cekirdegi de kullaniyor.
Valorant'i da aktif olarak oynuyorum 100 FPS altina dusmuyor ve bu sorunla ilk defa bu oyunda karsilastim.

İslemci- i5 10. nesil.
RAM- 8 GB.

Hocam sıkıntı sizde değil sıkıntı CS:GO'da. Şu lanet CS:GO için BIOS düşürme ve yükseltme ne varsa yaptım. Eski sistemin işlemcisi ve ekran kartı yeni sistemin 3 de 1 performansı veriyor sıkıntı yok fakat yeni AMD Ryzen sistemli bilgisayarda yüksek FPS alırken kasma ve dalgalanma gibi bir şey oluyor gözümü yoruyor. Diğer oyunlarda da benim de sorunum yok. Normalde oynayan biri değilim fakat eksik olunca kafaya takıyorum niye bu rahat oynanmaz diye. Eski işlemcili tek çekirdek performansı kötü olan işlemcili ile orta ve yüksek ayarda oynuyorum. Alakası yok oyun uyumlu değil yeni kartlarla.

İslemci- i5 10. nesil.
RAM- 8 GB.

Hangi çözünürlükte oynuyorsunuz? Ve i5 10400F ile niye GT 730 kullanıyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı