GT 730 sonrası sistem kasma sorunu

deniz baran

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar. Ben bir gün önce bu ekran kartını satın aldım.

GT730 DDR3 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Sürücülerini içinden çıkan bir DvD ile kurdum. Başka bir şey yapmadım. COD MW2'yi aldım ve açtım. Oyun çoğu yerde ultrada 50-60 FPS iken ani bir mouse dönmesi veya patlamada 3- hatta 20 FPS'ye kadar düşüp geri çıkıyor.

Şu anki sistemim:

1)PENTİUM (R) DUAL CORE 2180 @2.00 GHZ 2.00 GHZ Termal macun alçı olmuş resmen. Fazla ısınma yok. 39 derece.

RAM 2 GB

WİNDOWS 7 ULTİMATE SP 1 64 BİT

ASUS GT 730 2GB DDR3 128 BİT ekran kartı

230 W PSU. Yaklaşık 7 yıllık.

Anakartım Gigabyte ve PSU ile yaşıt.

Bu durumun nedenini ve çözümünü bana söylerseniz çok memnun olurum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar. Ben bir gün önce bu ekran kartını satın aldım.

GT730 DDR3 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Sürücülerini içinden çıkan bir DvD ile kurdum. Başka bir şey yapmadım. COD MW2'yi aldım ve açtım. Oyun çoğu yerde ultrada 50-60 FPS iken ani bir mouse dönmesi veya patlamada 3- hatta 20 FPS'ye kadar düşüp geri çıkıyor.

Şu anki sistemim:

1)PENTİUM (R) DUAL CORE 2180 @2.00 GHZ 2.00 GHZ Termal macun alçı olmuş resmen. Fazla ısınma yok. 39 derece.

RAM 2 GB

WİNDOWS 7 ULTİMATE SP 1 64 BİT

ASUS GT 730 2GB DDR3 128 BİT ekran kartı

230 W PSU. Yaklaşık 7 yıllık.

Anakartım Gigabyte ve PSU ile yaşıt.

Bu durumun nedenini ve çözümünü bana söylerseniz çok memnun olurum. Teşekkürler.
İşlemciden dolayı o ani sahneleri patlama gibi vb. şeylerde, işlemciden dolayı bi sıkışma, darboğaz oluyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı