GT 730 ve GTX 750 Windows XP ve Vista destekler mi?

RAM'in 8 ve SSD varsa Windows 10 kur Vista sıkıntılı Windows 7'ninde desteği çok kalmadı.

Orası doğru hocam, Vista aslında iyi sistem ama RTM sürümü sorunlu. 7'nin de desteği kalmadı maalesef doğru :( MSI olanlarından arıyorum, Gigabyte'da olur. 4 GB olanlarından lazım. Linkini atarsanız sevinirim. Sıfır olsun.

RAM'in 8 ve SSD varsa Windows 10 kur Vista sıkıntılı Windows 7'ninde desteği çok kalmadı.

Zaten şu an anakartla işlemciyi falan değiştireceğim, tarayıcı işini hallederiz. Bir de Windows 7 de güncellemeler bir şekilde yükleniyordur, Vista'da 2 yıl önce yine yükleniyordu ama şu an tüm yöntemleri denememe rağmen yüklenmiyor.

Orası doğru hocam, Vista aslında iyi sistem ama RTM sürümü sorunlu. 7'nin de desteği kalmadı maalesef doğru :( MSI olanlarından arıyorum, Gigabyte'da olur. 4 GB olanlarından lazım. Linkini atarsanız sevinirim. Sıfır olsun.

Öyle olmaz hocam RAM DDR kaç olduğu frekans bilgileri CL'si kaç gibi şeyler lazım CPU Z uygulamasından bakabilirsiniz.

Öyle olmaz hocam RAM DDR kaç olduğu frekans bilgileri CL'si kaç gibi şeyler lazım CPU Z uygulamasından bakabilirsiniz.

Anladım hocam, 775 pin DDR3 anakart arıyorum.

Hocam peki GTX 750'nin linkini atabilir misiniz, 4 GB olanından.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı