Elimde GT 730 Intel i5 2400 3.10 GHz 20 GB RAM var.
PUBG Mobile'de, CS:GO'da LıL'de Fortnite'da falan FPS'imde bayağı bir artış oldu. Fakat PUBG Lite'de aynısı olmadı hala yerlerde.
Elbette çeşitli ayarlamalarla performans düzeltmeleri yapabilirsiniz. Örneğin benim 10 yıllık laptop var. O kadar yavaştı ki açılması yarım saat falan sürüyordu sonra neredeyse tüm hizmetleri ve gereksiz programları devredışı bıraktım ve laptop bir kendine geldi pubg Mobile oynamaya başladım
Elbette çeşitli ayarlamalarla performans düzeltmeleri yapabilirsiniz. Örneğin benim 10 yıllık laptop var. O kadar yavaştı ki açılması yarım saat falan sürüyordu sonra neredeyse tüm hizmetleri ve gereksiz programları devredışı bıraktım ve laptop bir kendine geldi pubg Mobile oynamaya başladım
Yanı bilgisayarı temizlemek mı lazım . Pubg Lite da 5 FPS alıyorum gerek lobide gerek oyunda ( PUBG Mobile de baya 50-60 FPS alıyorum.PUBG Lite da ise 5 FPS alıyorum. Tam tersi olması gerekmiyor mu? Mobil oyunu biri sonuçta , diğeri de bilgisayar)
İnternetten directx 11 indir
Dediğim gibi oyunlarda işlemciden dolayı darboğaz yaşayacağından yüksek FPS bekleme ancak Windowsun gereksiz tüm hizmetleri kapatmak bende +20 FPS vermişti ayrıca 20 GB rame sahipsin doğru mu