i5-2400 ve GT 730 PUBG Lite 5 FPS sorunu

Fedely

Kilopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5-14400f
İnno3d RTX 4060
16 GB Ram DDR5 5666 MHZ
Gigabyte H610M-H DDR5
1 TB SSD WD-TWINMOSS-NETAC 3500/2700
MSI 100M 550W+ Bronze
Meslek
ESTÜ / Bilgisayar Mühendisliği
Sistemim i5-2400, GT 730, 2 GB RAM.
Yetersiz demeyin valla bakın yetiyor, bilgisiz bilgisiz yorumlar olmasın. PUBG'nin ana sitesindeki sistem gereksinimlerini karşılıyor ve 5 FPS alıyorum. Olan kişi de illaki vardır. Arkadaşımda GTX 1050 Ti var. Onda da var. Sorun nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu 20 GB RAM'i özel bir program veya iş için kullanmıyorsanız; GT 730 ile birlikte RAM'in 12 GB kadarını falan da satıp biraz daha iyi bir ekran kartı alabilirsiniz. Böylece çok daha iyi bir performans elde edebilirsiniz.

Eğer bu fikre sıcak bakmıyorsanız da şu anki sorunun çözümü için işletim sisteminizi ve başka oyunlarda da böyle sorunların olup olmadığını belirtin.
Windows 7
Bir tek PUBG Lite (50 FPS üstü rahat çalışanları aşağıya yazdım)
Pubg Mobile sorun yok
CS:GO sorun yok
LOL : sorun yok
Steam PUBG : Bunda bile 10-15 FPS alabiliyorum yani
Rocket League : sorun yok
Oynadıklarım benim bu kadar .
Dostum senin için ilk yazdığım cevabı oku. İşe yaramazsa bize daha detaylı bilgi ver.
Detaylar verdim. Yeterli değilse hangi bilgiyi istiyosanız veririm.

Windows 7'nin hangi sürümünü kullanıyorsunuz? Güncel olarak Windows 10 64 Bit versiyona temiz kurulum ile geçerseniz bence daha rahat edersiniz.
Son sürümünü kullanıyorum . Bende isterdim fakat bilgisayarın sahibi değilim ve ben Windows 7 ye alıştım.GeForce Experience de "Güncellenmemiş windows sürümünüzle uyumlu değil" diyor .
Bu arada konumuz PUBG Lite nasıl 60 fps alırım.
O yüzden ona göre birşey yapabilirim

PUBG Lite henüz ''Beta'' aşamasında bir oyun. Tüm sistemler ile veya genel olarak çok sağlıklı çalışmasının garantisi yok. Benim verebileceğim tavsiye ve öneriler yukarıdaki mesajlarım kadar. Ek olarak ekran kartı sürücüsünü temiz bir şekilde tekrar kurmayı deneyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı