GT 730 ve i5 2400 PUBG Lite Düşük FPS

Fedely

Kilopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5-14400f
İnno3d RTX 4060
16 GB Ram DDR5 5666 MHZ
Gigabyte H610M-H DDR5
1 TB SSD WD-TWINMOSS-NETAC 3500/2700
MSI 100M 550W+ Bronze
Meslek
ESTÜ / Bilgisayar Mühendisliği
Elimde GT 730 Intel i5 2400 3.10 GHz 20 GB RAM var.
PUBG Mobile'de, CS:GO'da LıL'de Fortnite'da falan FPS'imde bayağı bir artış oldu. Fakat PUBG Lite'de aynısı olmadı hala yerlerde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görüntü ayarlarından Vsync, Kenar yumuşatma gibi ekstra şeyleri kapatabilir yada düşürüp öyle deneyebilirsiniz.
2qwdqwd.png

Ayarlarınız sistem gereksinimlerinin biraz altında kalıyor ne yazık ki alabileceğiniz FPS odur.
Millette benimkinden daha düşük bir sistem var. Onlar beni katlıyor.

Millette benimkinden daha düşük bir sistem var. Onlar beni katlıyor.
Elbette çeşitli ayarlamalarla performans düzeltmeleri yapabilirsiniz. Örneğin benim 10 yıllık laptop var. O kadar yavaştı ki açılması yarım saat falan sürüyordu sonra neredeyse tüm hizmetleri ve gereksiz programları devredışı bıraktım ve laptop bir kendine geldi pubg Mobile oynamaya başladım

Elbette çeşitli ayarlamalarla performans düzeltmeleri yapabilirsiniz. Örneğin benim 10 yıllık laptop var. O kadar yavaştı ki açılması yarım saat falan sürüyordu sonra neredeyse tüm hizmetleri ve gereksiz programları devredışı bıraktım ve laptop bir kendine geldi pubg Mobile oynamaya başladım
Yanı bilgisayarı temizlemek mı lazım . Pubg Lite da 5 FPS alıyorum gerek lobide gerek oyunda ( PUBG Mobile de baya 50-60 FPS alıyorum.PUBG Lite da ise 5 FPS alıyorum. Tam tersi olması gerekmiyor mu? Mobil oyunu biri sonuçta , diğeri de bilgisayar)

Son düzenleme:
Pubg Mobile optimizasyonu iyi yapılmış dusuk sistem gereksinimi isteyen versiyondur. Doku kaplamaları pubg litede daha iyi o yüzden aynı değil
Pubg Corporotion'a mail yolladim.
Directx sürümünü indirmeniz gerekmektedir diyor
Pubg Mobile optimizasyonu iyi yapılmış dusuk sistem gereksinimi isteyen versiyondur. Doku kaplamaları pubg litede daha iyi o yüzden aynı değil
Sistemimi gereksiz dosyalardan atıştırırsam, launcherı tekrar yüklersem , ayarları tekrar en düşüğe çekersem 50-60 FPS alabilcek miyim?

Sistemimi gereksiz dosyalardan atıştırırsam, launcherı tekrar yüklersem , ayarları tekrar en düşüğe çekersem 50-60 FPS alabilcek miyim?
Kesin birşey söylemek mümkün değil ancak performans artışı elbette yaşarsın

İnternetten directx 11 indir
Dediğim gibi oyunlarda işlemciden dolayı darboğaz yaşayacağından yüksek FPS bekleme ancak Windowsun gereksiz tüm hizmetleri kapatmak bende +20 FPS vermişti ayrıca 20 GB rame sahipsin doğru mu

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00