GT 740 PC'de sürekli diskler bozuluyor

Kwostra

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 9 7900X, Nvidia GeForce RTX 4070 Ti Super, Kioxia Exercia Plus 1TB M.2 SSD, Apacer Panther 32 GB DDR5 5200 MHz Ram
Merhaba arkadaşlar, geçen sene internetten PC satın aldım. Aldığım PC devamlı olarak tamir gördü, neredeyse her hafta çeşitli sebeplerden tamircideydik. Sorun çıkarttığı birçok sebep vardı; ekran kartı arızası, SSD arızası, Windows çökmesi, siyah ekran, PC açılırken açılma ekranında takılması gibi birçok farklı sebeplerden tamirciye gittik, en başlarda aksilik dedim ama son zamanlarda tamircilerden çıkamaz olduk yine ekran kartı arızası, hard disk arızası, gibi birçok sebepten tamircilerdeydik, en son bir sabah ansızın "Missing Operation System" yazısı gelince artık keyif kaçıran bir hal aldı, ekstra yük kaldıran bir PC değil, genelde Minecraft gibi oyunları düşük ayarlarda oynardım ya da müzik dinlerdim. Fakat öyle aşırı ağır kullanmamama rağmen bilgisayar çeşitli sebeplerden -genellikle hard disk arızaları- bozuluyor. En son Everest marka sıfır 480 GB SSD alıp taktım. İki güne o da bozuldu. Bu devamlı bozulmaların ve sorunların sebebi/ sebepleri ne olabilir? (bilgisayar son zamanlarda yavaşladı.) (Kasadaki soğutma fanlarından bazıları çalışmıyor)

PC Özellikleri:

-NVIDIA GeForce GT 740
-Intel i5
-Everest 480 GB SSD
-PSU Bilgisi yok.
-Hava Soğutma

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri