GT 740 Sistem Isınma Problemi

Kutay Uluçay

Decapat
PC'min anakart sıcaklığı 1 hafta önce normalde boşta iken 28 yükte iken 30 derece oluyordu ama şimdi boşta 40 yükte 80 derece oluyor, neden olabilir:

Sistem:
  • Asus GeForce GT 740 4GB
  • 8 GB DDR3 RAM
  • İntel Core i7 4770
  • PSU Casper 300W
  • Sist. Windows 10 HSL x64

PC'min anakart sıcaklığı 1 hafta önce normalde boşta iken 28 yükte iken 30 derece oluyordu ama şimdi boşta 40 yükte 80 derece oluyor, neden olabilir:

Sistem:
  • Asus GeForce GT 740 4GB
  • 8 GB DDR3 RAM
  • İntel Core i7 4770
  • PSU Casper 300W
  • Sist. Windows 10 HSL x64
Benimki de öyle stok fan ile. Normal değerler yani. i7 4790 var bende de.
Yükte iken 30 derece olması imkansız kaldı ki en baba sıvı soğutucu 45-50 derece sağlarken.

Yazılımsal olabilir 1 haftada neler yüklediğini bir düşün. Güç kaynağından demek isterdim ama 80 derece çok gibi geldi bana. Yapmadıysan driver vs. güncellemeni öneririm. Bios güncellemesine de bakabilirsin.

Yazılımsal olabilir 1 haftada neler yüklediğini bir düşün. Güç kaynağından demek isterdim ama 80 derece çok gibi geldi bana. Yapmadıysan driver vs. güncellemeni öneririm. Bios güncellemesine de bakabilirsin.

yazılımsal olabileceğini sanmıyorum çünkü haricen bişey indirmedim kasanın için 4 tane ekstra fan taktım fayda etmiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı