GT 740 "VIDEO_TDR_FAILURE nvlddmkm.sys" hatası

cuarbit

Yoctopat
Daha fazla  
GT 740 ekran kartım var(henüz sıfır alındı yeni kullanmaya başladım). Bilgisayarda ne yaparsam yapayım sorun yok ama ne zaman ki oyuna girsem 10 saniye içinde VIDEO_TDR_FAILURE nvlddmkm.sys hatası alıyorum. Bu forumdaki veya internet üzerindeki açılmış eski konuları komple inceledim, ne kadar çözüm yolu önerilmişse denedim çare olmadı. Yardım edin.
@claus

Minidump dosyaları:

Bilgisayarı formatlamayı denediniz mi? Bu kadar kısa sürede arıza veriyorsa kart garantiye yollayın. Tabii önce denemediyseniz format deneyin. Bir de bazı kurulu driverlar ve PC'de yüklü yazılımlar da buna sebebiyet verebiliyor. Atıyorum SteelSeries yüklü olması gibi.

Bilgisayarı formatlamayı denediniz mi? Bu kadar kısa sürede arıza veriyorsa kart garantiye yollayın. Tabii önce denemediyseniz format deneyin. Bir de bazı kurulu driverlar ve PC'de yüklü yazılımlar da buna sebebiyet verebiliyor. Atıyorum SteelSeries yüklü olması gibi.
Hepsini denedim hocam farklı farklı windows sürümleriyle dahi denedim

DDU işlemini yaptığın halde sorun devam ediyorsa ekran kartını iade et. Zira yüksek ihtimal ile donanımsal arıza mevcut dump dosyalarına göre.
Anladım, vakit ayırdığınız için teşekkür ederim iade edeyim ben öyleyse

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı