GT 740M i5 4200M sistem nasıl?

• Konuyu başlatan RUWO
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 1.026

Bunu tavsiye ederim.

Edit: Fiyatı bence bayağı ucuz.

PNY tavsiye ediliyor aslında onunla alakalı bir konum var.

Kronik sorunlu bu.

Neden herkeste bu yargı var SanDisk alınmaz kronik sorunlu Kioxia alınmaz kronik sorunlu. Önerdiğim SSD alınmaz kronik sorunlu kardeşim ben aldım bir tane sorun görmedim.

Edit: Önerdiğim SSD'yi laptopun içine taktım iş yerinde kullanıyorum bir tane problem yok Kioxia'yı aldım evimde PC'ye taktım sorunsuz çalışıyor. Zaten bütçe kısıtlı daha fazla zorlamanın anlamı yok.

Neden herkeste bu yargı var SanDisk alınmaz kronik sorunlu Kioxia alınmaz kronik sorunlu. Önerdiğim SSD alınmaz kronik sorunlu kardeşim ben aldım bir tane sorun görmedim.
O zaman ileride göreceksin :)

Çünkü çabucak hız kaybına uğrayan markalar bunlar. Bak mesela ben elimdekini garantiye vericem. Niye? 5tb veri yazmışım, hızı yarıya düşmüş. 100 tane satılıyorsa 51 tanesinde bu problem oluyorsa, kronik sorun diyoruz buna. Bu bir yargı değil, bulgularla kanıtlanmış bir olaydır. İsteyen alsın, uğraşsın.

Arkadaşlar gerçekten ilk başta bende böyle sizin gibi düşünüyordum. Ama yapacak bir şey yok benim de bütçem kısıtlı.

Aldım ama hiç pişman olmadım.
Ayrıca o önerdiğim SSD şu an hiç beklemediğim bir şekilde ucuz kaçırmamasını isterim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı