GT 740M Laptop İyileştirme

Makaleler
1
Selamlar saygılar, ceza infaz memurluğu yapıyorum ve işim bir hayli stresli. Arkadaşlarla konuşurken ETS2 oyna bir de direksiyon al kafanı dağıt dediler. Bende de eski bir laptop var, size danışmak istedim. Bu laptopun oyun performansını nasıl yükseltebilirim? Ne yapmamı önerirsiniz? Laptop özelliklerini izninizle atıyorum. Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptoplar masaüstü gibi olsa da şunu çıkar bunu tak diyebilsek keşke :/
Elinizdeki laptop ETS2 için yeterli gibi duruyor. Ha derseniz bilgisayar (veya ETS2) daha hızlı açılsın, chrome'a bastığım gibi gelsin vs. 120'Lik bir SSD çakabilirsiniz. Bunun haricinde RAM'inizi de 8GB'a yükseltebilirsiniz fakat sadece ETS2 ve günlük işlerde kullanıyorsanız buna gerek yok bence.
Ha bide unutmadan: oyununuz orijinal ise mutlaka multiplayer deneyin. Çok daha zevkli oluyor

Cevap için teşekkürler hocam. Dediğiniz gibi 120GB SSD +4 GB RAM takacağım. GPU biraz sıcak onun için laptop soğutucu alacağım. Bir de direksiyon aldım mı tadından yenmez. Multiplayer oynayacağım evet

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…