GeForce Now Nedir? | Technopat SosyalBen şu geforce now olayını anlamadim açıklayabilir misin
GeForce Now Nedir? | Technopat SosyalBen şu geforce now olayını anlamadim açıklayabilir misin
Maalesef geforce now alamam hem internetim kötü hem oyun fiyatları E-GPU olarak rx550 bağlamak zorundayım ama bazı adaptörler 50 tl bazıları 500 TL hangisi ekran kartına uyumlu olur ona nerden bakabikirim
Maalesef GeForce Now alamam hem internetim kötü hem oyun fiyatları e-GPU olarak RX550 bağlamak zorundayım ama bazı adaptörler 50 TL bazıları 500 TL hangisi ekran kartına uyumlu olur ona nereden bakabikirim?
Abi ben GT740m ile nfs heat ı zor da olsa oynadım Cyberpunk ı da oynarımBüyük ihtimal Lenovo kullanıyorsunuz, aynı özellikler ben de var, şansımıza küselim artık![]()
Abi ben i5-4200 işlemci ve GT740m ile NFS Heat oynadım zor da olsa Cyberpunk ı da oynarım belkiLow 30FPS geçtim, menüsünü bile açamayabilir. Ciddiyim. Çünkü oyun DX11 olmayacak gibi.
Ben i5-4200 işlemci ve GT740m ile NFS Heat oynadım GTX760 istiyodu zor da olsa oynadım Cyberpunk ı da oynarım belkiEski labtopumda aynı özellikler var. i5 4200 ve GT740M CS:GO'da en düşük ayarlarda bile 50 60 FPS maks alıyor. Yani kısacası maalesef Cyberpunk oynayamazsın.
Ben i5-4200 işlemci ve GT740m ile NFS Heat oynadım GTX760 istiyodu zor da olsa oynadım Cyberpunk ı da oynarım belkiEski labtopumda aynı özellikler var. i5 4200 ve GT740M CS:GO'da en düşük ayarlarda bile 50 60 FPS maks alıyor. Yani kısacası maalesef Cyberpunk oynayamazsın.
NFS Heat baya nirvanaymış o zaman, Witcher 2'de sapıtıyor benim laptop.Abi ben GT740m ile nfs heat ı zor da olsa oynadım Cyberpunk ı da oynarım
Abi ben i5-4200 işlemci ve GT740m ile NFS Heat oynadım zor da olsa Cyberpunk ı da oynarım belki
Ben i5-4200 işlemci ve GT740m ile NFS Heat oynadım GTX760 istiyodu zor da olsa oynadım Cyberpunk ı da oynarım belki
Ben i5-4200 işlemci ve GT740m ile NFS Heat oynadım GTX760 istiyodu zor da olsa oynadım Cyberpunk ı da oynarım belki
Cyberpunk ı yükleyecem bakalım olacak mı oyundan atacağı kesin ama bi deneyeceğim üstelik türkçe desteği de var bi deneyecem bakalım oynayabilecek miyim? benim laptop ta Lenovo ama GTX660 ta Assassin's Creed Origins ve Odyssey oynadımNFS Heat baya nirvanaymış o zaman, Witcher 2'de sapıtıyor benim laptop.
Laptop'unuzu havaya uçurmayın daCyberpunk ı yükleyecem bakalım olacak mı oyundan atacağı kesin ama bi deneyeceğim üstelik türkçe desteği de var bi deneyecem bakalım oynayabilecek miyim? benim laptop ta Lenovo ama GTX660 ta Assassin's Creed Origins ve Odyssey oynadım
Oyun açılmaz bile. Boşuna indirmeyin oyunu. Bu oyunda en düşük RX470 isteniyor. Nvidia karşılığı ise GTX 780. GTX 1060 bile medium ayarlarda 30FPS alırken bu kartlar low ayarda 20-30FPS alacaktır muhtemelen.Abi ben GT740m ile nfs heat ı zor da olsa oynadım Cyberpunk ı da oynarım
Abi ben i5-4200 işlemci ve GT740m ile NFS Heat oynadım zor da olsa Cyberpunk ı da oynarım belki
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.