GT 740M Ve İ5-4200U Sistemde Performans Düşüşü

51618

Megapat
Son zamanlarda çok performansim düştü takılmalar artti. En basit oyunlarda bile takilmaya başladi. Eskiden cayır cayır oynadiğim oyunlar artik takiliyor. Minecraft 100'ün üstünde fps alirken artik oynayamiyorum doğru dürüst. 60 fps aliyorum birden 55 lere düşüyor ve takiliyor. Çoğu oyunda böyle (Eski oyunlarda bile)

Not: Windows 8.1 Orjinal işletim sistemi vardi. İşletim sistemi bozuldu. Giremiyordum, ekranda select the proper device hatasi geliyordu. İnternetten Windows 8.1 Pro x64 iso indirip (Rufus ile başka bir bilgisayardan) kurdum. O gün bu gündür sorunlarim var. Kafayi yicem. Defalarca oynadiğim o güzelim oyunlar şimdi takiliyo fps düşüyor falan filan :(

Son düzenleme:
İşletim sistemine gelmeden önce temizlikleri yapılıyor mu makinenin? Tozlardan ve viruslerden kurtulduğunuza emin olun ilk önce. (y)

1 senedir hiç temizlik falan yapmadim açıkcasi :D Servisine götürüp termal macun yenileyip fanin tozunu temizlettirmeyi düşünüyorum fakat çok zahmetli iş , kendimiz temizlesek iyi olur aslinda :D

Sonrada vay efendim FPS düştü. Vay efendim ısınma var. Önce bir temizlik yapın macunları yenileyin , olmadı servise götürün yoksa daha çok sıkıntı çekersiniz. :puro:

O zaman bu işleri yapan bilgisayarcıya götürün güvendiğiniz ve işini iyi yapan birine teslim edin. Fazla ücret alacaklarını zannetmiyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı