GT 740M'de CS 1.6 FPS düşüşleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

malbora38

Hectopat
Katılım
11 Ocak 2014
Mesajlar
6
Öncelikle selam arkadaslar, 1 hafta önce Casper Nirvana NoteBook aldım.

Özellikleri:
  • 2gb nvidia 740m ekran kartı , paylasımsız
  • 8 gb ram
  • 2.50 intel i5 işlemci turbo ile 3.1 ghz 4 çekirdek
  • 500 gb harddisk
  • Windows 8.1 single language

Allah'a şükür diyor oyunlarda bi sıkıntım yokta, PC'mde Rigorz , Pes 2013 , Wolf time gibi oyunlar mevcut ve hiçbir sıkıntı yasamıyorum.
Ama birde Counter Strike 1.6 girdiğimde ise fps 100.50 arada düşüyor mouse sanki bozukmuş gibi donuyor gibi oluyor yani bu sorunu anlamadım bir türlü çözemedim bir yardımcı olur musunuz sistemim bu oyuna hayli hayli yetiyor ama sebep ne olabilir ?

Birde mesela mouseyi oyunda sağa çevirdiğimde Windows 8 kurulu olmasından dolayı sağ tarafta mesela numlock açık simgesi , fan açık simgesi , dokunmadik mouse açık simgesi gibi bir kısayol çıkıyor oyunda acaba diyorum oyun anında bu çıktığı için mi fps düşüyor, eğer ki öyleyse nasıl kaldırabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ah be güzel kardeşim ne diye gittin de Casper aldın, su an bir sorun olmayabilir ama ilerde yasıyacagın sorunlara şimdiden hazırlıklı ol özelliklede ısı problemiyle çokboğuşacaksın.

Gönlüm ister ki hiç sorun yaşama ama yasama ihtimalin maalesef ki %80 filan. Fps düşüşü sorununa gelince oyunun exe sini ekran kartına tanıtmadığın için olabilir ya da o oyunun optimizasyonu sorunlu olabilir çünkü diğer oyunlarda sorun yaşamıyorum demişsin.

Saygılar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet baglantımda bi sıkıntı yok ping 20 19 arası.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı