GT 755M FPS Düşüşü

  • Konuyu başlatan Treap
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1B

Treap

Hectopat
Katılım
10 Haziran 2014
Mesajlar
39
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Lenovo y510p kullanicisiyim. Laptop servise yollamistim. Anakarta rammi görüyordu geldiği zamanda recovery yaptim cihazima. Ama oyunlarda fps dusmesi yaşıyorum. Eskiden league of legends da 60fps sabit alırken simdi 25 30 arasi aliyorum. Takilmalar yasiyorum. Tum guncellemeleri yaptim en son sürüm ekran karti güncellemesinide yaptim ama genede birsek değismedi. Cihazinda isinma sorunu yoktur. Soğutucu da kullanıyorum. Zaten eskiden oynadigim oyunları zar zor oynamaya basladim. Ekren karti modelim. Gt755m 2gb.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Nvidia cpu etkinliginden baktım oyunlara girerken bi sorun olmadı orda gösteriyor ekran kartıdan baglandıgımı. İşlemcimde i7 4700MQ @ 2.4 Hz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bile 940m ile high ayarlarda 120+ fps alıyorum LoL de senin çok daha fazla alman gerekli ayrıca arkadaşın dediği gibi sli yapabilirsin. Ancak sli yapmasan bile 755m yeter gayet.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı