GT 920M CS:GO anlık FPS düşüşü

DarylDixon0

Decapat
Başlıkta da belirttiğim gibi 120'lerde FPS gezinirken saniyelik 40'lara 50'lere düşüyor. Ne yapabilirim?
Ekran kartı: NVIDIA 920M - Intel UHD 620.
İşlemci: i5-7200U
HDD var.
8 GB RAM var.
Driverlar güncel ve virüs yoktur.

w.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta da belirttiğim gibi 120'lerde FPS gezinirken saniyelik 40'lara 50'lere düşüyor. Ne yapabilirim?
Ekran kartı: NVIDIA 920M - Intel UHD 620.
İşlemci: i5-7200U
HDD var.
8 GB RAM var.
Driverlar güncel ve virüs yoktur.

Eki Görüntüle 1839190

HDD ısınabilir veya anlık yavaşlatabilir. SSD takmanız tavsiyemdir.

HDD ısınabilir veya anlık yavaşlatabilir. SSD takmanız tavsiyemdir.

HDD yerine SSD kullanin ve RAM'i çift kanal yapın yani bir 8 GB daha takin.

Hocam zaten bu laptopu sadece yaz da oyun oynamak için takıyorum farklı bir yöntem var mıdır acaba?

Sıcaklıklar ne durumda?

Hocam soğutucu var ve bilgisayar ısınmadan bile FPS düşüşü yaşanıyor.

Hocam zaten bu laptopu sadece yaz da oyun oynamak için takıyorum farklı bir yöntem var mıdır acaba?

Hocam soğutucu var ve bilgisayar ısınmadan bile FPS düşüşü yaşanıyor.

Sorun kesin. Arkadaki uygulamaları kapatabilirsiniz vs. Ama tavsiyem alın hocam. Hem zaten sadece oyunda değil gündelik kullanırken bile farkı hissedersiniz.

240GB alın. HDD yi CD kısmına taktırırsınız. Çok güzel olur. Ya da 120GB alın. Ama dandik markalara modellere yönelmeyin SSD alıyım derken HDD alırsınız.

Sorun kesin. Arkadaki uygulamaları kapatabilirsiniz vs. ama tavsiyem alın hocam. Hem zaten sadece oyunda değil gündelik kullanırken bile farkı hissedersiniz.

240GB alın. HDD'yi CD kısmına taktırırsınız. Çok güzel olur. Ya da 120GB alın. Ama dandik markalara modellere yönelmeyin SSD alayım derken HDD alırsınız.

Hocam zaten yeni bilgisayar aldım çok para harcamak istemiyorum 120 GB'lık SSD önerir misiniz? Çok pahalı olmayacak şekilde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı