GT 920M GTA V'de Kasma Sorunu

xjusticewhip

Kilopat
Daha fazla  
Sistem:
  • İşlemci : Intel(R) Core(TM) İ5-5200U CPU @ 2.20GHz 2.19 GHz
  • Ram: 4,00 GB
  • Ekran Kartı: Nvidia Geforce 920m
Arabaya binerken giderken 30-10 FPS oluyor. 8GB RAM yapacağım. İşlemci değişebiliyorsa onu da değiştiricem, bu arada GTA 5 orijinal Steam'dan alınmıstır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen RAM kaynaklı. GTA 5 benim cihazımda en yüksek ayarlarda 8-9 GB'a kadar RAM kullanabiliyor.
Edit: Bu sadece oyunun kullandığı miktar değil. Oyun 4 GB'ı tek başına rahatlıkla deviriyor. Gördüğüm kadarıyla Windows 10 kullanıyorsunuz, kafadan 2.5 GB da sadece Windows yiyecek.

Benim laptopumda 920 MX vardı. GTA V'i ilk hiç oynayamiyordum. 4 GB RAM daha alıp 8 yapınca tüm problemler çözüldü. 1366x768 de medium ayarlarda 40 FPS alıyordum. Sorunun büyük ihtimalle RAM.
Eskiden en azından yürürken kasmıyordu. Simdi yürürken kasıyor ve gölgeleri vb her şeyi en düşüğe aldım ama hala aynı.
Bellek takviyesi anlık takılmaları kesecektir, fakat FPS olarak bir getiri sağlamayacaktır.
Peki bütün RAM'ler uyar mı laptopa?

@Görkem1942
Hayır, uymaz. En azından DDR tipi kesinlikle aynı olmalı. Ayrıca laptopların RAM'leri farklıdır. Masaüstü RAM'lerini laptoplarda kullanamazsınız.
Benim laptopa uyacak bir RAM atabilir misiniz 8 GB RAM'lik?
Her bellek uymaz, anakartının DDR tipini ve maksimum desteklediği FSB değerini öğrenmen lazım.
FSB'yi nereden ögrenebilirim DDR3 RAM'in?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…