GT 9400 Sistem Kendi Kendine Reset Atma Sorunu

Daha fazla  
Sizlere bir sorunum hakkında danışmak istiyorum. Benim bilgisayarım açık iken kendine reset atıyor. Yani söyle diyeyim ben size:
Youtube'den video izlerken veya oyun oynarken bir anda bilgisayar kendine reset atıp geri açılıyor yani yeniden başlatıyor kendini. Bu olay her yeni açılışta 1 kere oluyor başka olmuyor. Bu olay bide söyle oluyor:
Kasa tamamen kapalı iken kasayı açıyorum değişik sesler geliyor ve başlıyor açılmaya boot menüsü gibi yerde hani sistem bilgileri falan yazar ya o yazı ekranında kasa kapanıyor ve kendi kendine yeniden açılıyor, sonra windows açılıyor. Arkadaşlar çok araştırdım ama çözümü bulamadım. Yazılımsal bir sıkıntısının olduğunu pek düşünmüyorum. Ama siz daha iyi bilirsiniz. Sistem bilgilerim şunlardır:

İşemci: İntel Pentium Dual Core İnside 2.50 Ghz
Ekran Kartı: Nividia GT 9400 2.50 GB
Ram: Kingston 4 GB DDR2 Çift Kanal Takılı
Anakart: Gigabayt GA-G31M-ES2L Rev 2.4
HDD: Maxtor 360GB
İşetim Sistemi:Windows 10 Pro 64 Bit

5985045200_1310758411.png

Yukarıdaki resim bahsettiğim (artık BIOS ekranı mı dersiniz, boot ekranı mı dersiniz) ekranda reset atıp kasa kapanıyor ve geri açılıyor sonrada windows açılıyor. Bunu bir kere yapıyor. Not: resim temsilidir, yazan yazılardaki sistem bilgileri benim bilgisayarıma ait değildir ben sadece bahsettiğim ekranı anlatabilmek için koydum resmi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı