GT 940m GTA 5 Performansı

Risusia

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle İyi Günler ben laptopumu satıp yeni bir sistem dizmeyi düşünüyordum ama öncelikle burda sorayım dedim GTA 5 oyununu alıp oynamak için sistem dizecektim ama öncelikle burda bir soruyum dedim. Laptopumun özellikleri i5 5200 işlemci ekran kartı GT 940m 4 GB 8 GB RAM sizce GTA 5'te lowda 60 FPS alabilir miyim? Laptopum 9 aylık ve tüm bakımlarını yaptıracagım bu yaz termal macun vs. sizce bana yeter mi GTA 5'te ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba.Soruna gelirsek lowda 60 fps alırmısın bilemem ancak medium-high 30 fps alırsın gibime geliyor o ekran kartıyla.Az önce bi video buldum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben GT640M ekran kartıma overclock yaptım fxaa on, texture quality veryhigh, shader quality very high, geri kalan ayarları high-very high ve normal arasında 27-38 fps'te oynuyorum genel olarak 30fps.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı