S advance telefonum var fakat bildiğiniz gibi s advance modelinin türkiye için jelly bean desteği yok. Almanya için olan sürümünü internette var sizce yüklemeli miyim? Eğer yükle diyorsanız nasıl yükleyebilirim ve nasıl telefona kurabilirim?
Aman hocam sakın 2.3.6 sürümü üzerine kurmayın CM' yi yoksa telefonunuz brick olabilir. Önce herhangi bir 4.1.2 stock rom yükleyin sonra CM' yi kurun.
Hocam stock rom dediğim Samsung' un yayınladığı sürümler. Mesela sizin kurmak istediğiniz Almanya sürümü bir 4.1.2 stock rom. Eğer Cm kurarsanız telefonunuzun arayüzü değişir fakat hız konusunda büyük bir fark görürsünüz. CM' yi Samsung değil telefonu kullanan geliştiriciler yapıyor bu yüzden resmi bir sürüm değil ama Samsung' un yayınladıklarına göre daha performanslı.Arkadaşım kendim de Ace 2 kullanıyorum. O da 2.3.6' dan 4.1.2' ye geçirilen bir telefon. Bu konularla ben de çok uğraştım yani benim uydurduğum bir şey değil. Aynı şey bilgiler kısmında da var fakat arkadaş dikkat etmezse diye uyarayım dedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.