GT-I9070P s advance Almanya sürümü kurulmalı mı?

Sleepyowl

Kilopat
Daha fazla  
S advance telefonum var fakat bildiğiniz gibi s advance modelinin türkiye için jelly bean desteği yok. Almanya için olan sürümünü internette var sizce yüklemeli miyim? Eğer yükle diyorsanız nasıl yükleyebilirim ve nasıl telefona kurabilirim?

Kurulum:
  1. ROM dosyasını indirin:
  2. Gapps 4.4 indirin: Android File Host
  3. Dosyaları SD kart ana dizinine atın.
  4. Telefonu Recovery modda açın
  5. Wipe Data / Factory Reset yaparak cihazı sıfırlayın (Cihazdaki tüm veriler silinecek, yedekleme yapmanızda fayda var)
  6. "Install the Zip from External Storage" seçeneğini seçin Recovery üzerinden
  7. ZIP konumuna göz atın
  8. CM.zip yükleyin
  9. Ardından GApps.zip yükleyin
  10. Reboot to system diyerek sistemi yeniden başlatın
Bu adımlar öncesinde cihaza CWM yüklü olmalı. CWM kurulu değilse:

S3 Mini CyanogenMod 11 Kurma Rehberi

ROM kurulumunu da resimli ve videolu olarak konudan takip edebilirsiniz.

Aman hocam sakın 2.3.6 sürümü üzerine kurmayın CM' yi yoksa telefonunuz brick olabilir. Önce herhangi bir 4.1.2 stock rom yükleyin sonra CM' yi kurun.

Arkadaşım kendim de Ace 2 kullanıyorum. O da 2.3.6' dan 4.1.2' ye geçirilen bir telefon. Bu konularla ben de çok uğraştım yani benim uydurduğum bir şey değil. Aynı şey bilgiler kısmında da var fakat arkadaş dikkat etmezse diye uyarayım dedim.

Dosya Ekleri

• sat.PNG
    sat.PNG
    11,6 KB · Görüntüleme: 257
Arkadaşım kendim de Ace 2 kullanıyorum. O da 2.3.6' dan 4.1.2' ye geçirilen bir telefon. Bu konularla ben de çok uğraştım yani benim uydurduğum bir şey değil. Aynı şey bilgiler kısmında da var fakat arkadaş dikkat etmezse diye uyarayım dedim.
Hocam stock rom dediğim Samsung' un yayınladığı sürümler. Mesela sizin kurmak istediğiniz Almanya sürümü bir 4.1.2 stock rom. Eğer Cm kurarsanız telefonunuzun arayüzü değişir fakat hız konusunda büyük bir fark görürsünüz. CM' yi Samsung değil telefonu kullanan geliştiriciler yapıyor bu yüzden resmi bir sürüm değil ama Samsung' un yayınladıklarına göre daha performanslı.

Stock romu nasıl yükleyeceğim peki ?

Stock romu yüklerken romdan başka bir dosya yüklememe gerek var mı ayrıca stock romu yüklemek için de mi CWM Gerekiyor ??

Birkaç sayfaya baktım ve stock romu nasıl yükleyeceğimi buldum tek sorun ise stock rom bulamıyorum. Daha doğrusu indirme linkleri çalışmıyor çoğu sayfanın . Bildiğiniz bir sayfa varsa yardımcı olursanız sevinirim

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı