GT-N8005'e TWRP yüklerken download modda kaldı

Dido Çikolata

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo Ideapad Slim 3i
Intel i5 12450H
Intel UHD Graphics
Merhaba. Benim GT-N8005'e TWRP yükleyip TWRP'den Full format attım ama takıldı. Sonra reset yaptım ama bu sefer ne yapsam download modedan çıkmıyor. Stock ROM yükledim 2 sürümle. TWRP ve cwm yükledim. Olmadı. Pit dosyasını da yükledim yine olmadı. Kısaca ne denediysem olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Benim GT-N8005'e TWRP yükleyip TWRP'den Full format attım ama takıldı. Sonra reset yaptım ama bu sefer ne yapsam download modedan çıkmıyor. Stock ROM yükledim 2 sürümle. TWRP ve cwm yükledim. Olmadı. Pit dosyasını da yükledim yine olmadı. Kısaca ne denediysem olmadı.

Modele göre yanlış TWRP atmış olabilir misiniz?

Stock ROM atmayı deneyin tekrar. TWRP cihazınızla uyumsuz olabilir.

Stok ROM atıp orijinal TWRP ile wipe data yapın sıfırlayın cihazı açmayı deneyin.

Orijinal TWRP sitesinden indirdim ama ne yapsam açılmıyor recoverye recovery.img diye boş bir text dosyası bile yükledim aynı.

Ve önceden tabletin efs si bozuktu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı