GT1030 Gereksiz Kasma Problemi

Perspective

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, gereksiz bir şekilde kasıyor örneğin: İnternet üzerinde PDF dosyasını görüntülerken fareyi hareket ettirirken kasıyor ya da masaüstünde basılı tutup mavi bir kutucuk oluşturduğum da bile kasıyor.
Aynı zamanda bu bilgisayarı ben bilgisayarcıya vermeden önce Windows 7 işletim sistemini kullanıyordum ancak format attıktan sonra bilgisayarcı arkadaş Windows 10 kurmuş. Muhtemelen bu işlemden sonra saydığım örnekler olmaya başladı. Ekran kartı sürücüm güncel. Bilgisayar donanımlarım da şöyle:
  • Ekran Kartım: GT 1030
  • İşlemcim: Intel Core 2 Quad Q6600
  • 4 GB RAM
  • İşletim Sistemi: Windows 10 Pro 64 Bit

Çözüm
Bunu nasıl anladığını sorabilir miyim. Yanlış anlamayın nasıl olduğunu öğrenirsem benim ve birçok kişi için daha yararlı olacaktır.
Hocam siz windowsta bir belge veya uyguama calistirdiginizda bu uygulama nce harddiskten RAM e yazilmak zorundadir. Bu tarz takilmalar genelde harddiskin gec cevap vermesinden kaynaklanir. Ekran karti problemleri genelde görüntü bozulmasina sebep olur. Mesela ekranda kirmizi serit çizgiler çıkabilir. Oyun vs ekran kartina yuk bindiren seylerde goruntude bozulmalar olabilir. O yüzden HDD geldi aklima ilk.
Bunu nasıl anladığını sorabilir miyim. Yanlış anlamayın nasıl olduğunu öğrenirsem benim ve birçok kişi için daha yararlı olacaktır.
Hocam siz windowsta bir belge veya uyguama calistirdiginizda bu uygulama nce harddiskten RAM e yazilmak zorundadir. Bu tarz takilmalar genelde harddiskin gec cevap vermesinden kaynaklanir. Ekran karti problemleri genelde görüntü bozulmasina sebep olur. Mesela ekranda kirmizi serit çizgiler çıkabilir. Oyun vs ekran kartina yuk bindiren seylerde goruntude bozulmalar olabilir. O yüzden HDD geldi aklima ilk.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı