GT1030 sistem Dying Light'ta 30 FPS veriyor

Pisagor

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşımın sisteminde en yüksekte 30 FPS en düşükte yine 30 FPS alıyor. Havaya bakınca duvarlara yanaşınca 70 FPS oluyor. V-Sync, FPS sabitleyici her şey kapalı. Driverlar güncel. Oyun Steam'den. Nasıl çözebiliriz? Co-op girmek için aldık ama düşük FPS sarmıyor bu sorunu yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşımın sisteminde en yüksekte 30 FPS en düşükte yine 30 FPS alıyor. Havaya bakınca duvarlara yanaşınca 70 FPS oluyor. V-Sync, FPS sabitleyici her şey kapalı. Driverlar güncel. Oyun Steam'den. Nasıl çözebiliriz? Co-op girmek için aldık ama düşük FPS sarmıyor bu sorunu yardımcı olur musunuz?

Çözünürlük düşürmeyi denediniz mi? Belki NVIDIA Control panelinden yanlış bir ayar vardır.

Diğer bileşenleri de yazar mısınız?
Çözünürlük düşürmeyi denediniz mi? Belki NVIDIA Control panelinden yanlış bir ayar vardır.

Ben 3. nesil işlemci 8 GB RAM ile ATI 6510 la 1080p en düşük ayarlarda rahat oynuyordum bir tuhaflık var.

İşlemcide sıkıntı olabilir. Aynı şekilde drop yiyorsanız Ram miktarı düşük. GT1030'un o fps alması hiç normal değil. Darboğaz olmadığından emin miyiz?
Yani sadece dying lightta böyle oldu diğer oyunlarda sıkıntı yok.
NVIDIA'ın Control panelindeki ayarları varsayılan yapsın (eğer oynadıysa) bir değişkenlik olacak mı bakalım.
Söyledim yapınca tekrardan yazarım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı