GT210 sistem CS:GO'da 30 FPS veriyor

GT 210 için gayet normal değerler. FPS yükseltmek için cfgler falan var. Ama çok bir şey beklemeyin. En fazla 5-10 FPS yükselir. Belki daha az. Tavsiyem yeni aisitem toplamanız.

Öyle bir durumum yok ne yapsam bilmiyorum kaldım böyle.
Yapabileceğiniz bir şey yok, o sistem 30 FPS'i geçemez.

30 FPS bile alamıyorum 20 14 alıyor.

Ciddi misiniz hocam size ne kadar teşekkür etsem azdır sağ olun. hızlı olursanız sevinirim
  1. +snd_use_hrtf 0 -no-browser -high -novid -threads (buraya islemci thread sayisini yazin) -noborder +fps_max 60 -nojoy -fullscreen +mat_disable_fancy_blending 1 -limitvsconst +r_dynamic 0 +mat_queue_mode 2 -disable_d3d9ex -r_emulate_g -softparticlesdefaultoff -noubershader +violance_hblood -freq (burayada monitor hz sini yazicaksiniz)
  2. Bunlar simdilik atabileceklerim geri kalanlar icin bilgisayar lazim suan evde değilim eğer eve gidersem atarım
  3. Bu arada bunlari steamden ozelliklere gelip baslatma komutlarina yazicaksin haberin olsun
Bide tam gt210 oldugundan emin değilim ya gt210 yada gt220 gibi bişeydi haberin olsun

1. +Snd_use_hrtf 0 -no-browser -high -novid -threads (buraya işlemci thread sayisini yazin) -noborder +fps_max 60 -nojoy -fullscreen +mat_disable_fancy_blending 1 -limitvsconst +r_dynamic 0 +mat_queue_mode 2 -disable_d3D9ex -r_emulate_g -softparticlesdefaultoff -noubershader +violance_hblood -freq (burayada monitör Hz'sini yazicaksiniz)
  2. Bunlar simdilik atabileceklerim geri kalanlar için bilgisayar lazim şu an evde değilim eğer eve gidersem atarım.
  3. Bu arada bunlari Steam'den ozelliklere gelip baslatma komutlarina yazicaksin haberin olsun.

Sizce GT 210 ile CS:GO oynamak mümkün mü? Ben memnunum fakat Dust 2'de çok kasıyor umarım attıklarınız işe yarar.

Sizce GT 210 ile CS:GO oynamak mümkün mü? Ben memnunum fakat Dust 2'de çok kasıyor umarım attıklarınız işe yarar.
Hocam son guncellemeler gelmeden once ben intel hd graphics 3000 i5 2450m ile 50 60 fps aliyodum ama bu son guncellemelet performansini azaltti dust 2 de kasabilir buyuk bir harita cunku size tavsiye olarak internetin iyiyse Geforce NOW indirip hesap acip ordan oynayabilirsin sira beklersin 1 rekabet atarsin sonra tekrar siraya girersin 1 cs videosu izlersin biter sira zaten oyle oynayabilirsin istersen ben oyle oynuyorum suan 768p 60fps de hic kasma vs. Olmadan 20mbps internetle oynuyorum geforce nowdan biraz uzun yazdim kusura bakma :)

Hocam son guncellemeler gelmeden once ben Intel HD Graphics 3000 i5 2450M ile 50 60 FPS aliyordum ama bu son guncellemelet performansini azaltti Dust 2 de kasabilir buyuk bir harita cunku size tavsiye olarak internetin iyiyse GeForce NOW indirip hesap acip oradan oynayabilirsin sira beklersin 1 rekabet atarsin sonra tekrar siraya girersin 1 CS videosu izlersin biter sira zaten oyle oynayabilirsin istersen ben oyle oynuyorum şu an 768p 60FPS de hiç kasma vs. olmadan 20Mbps internetle oynuyorum GeForce NOW'dan biraz uzun yazdim kusura bakma :)

Kanka ben şu an GeForce NOW Basic üyelik alamıyorum stoklar bitti diyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı