GT210 ve Q6600 sistem oyun performansı

genXf0r

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Ucuza GT210+Q6600 sistem toplayacağım. Şu alttaki resimde bulunan oyunları oynayabilir miyim?
Şu an bu sisteme o kadar muhtacım ki elimdeki laptop 'Intel Pentium ve 256MB ekran Kart'ı var. Bir de siz beni düşünün.

Dosya Ekleri

• gt.PNG
    gt.PNG
    3,4 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Ucuza GT210+Q6600 sistem toplayacağım. Şu alttaki resimde bulunan oyunları oynayabilir miyim?
Şu an bu sisteme o kadar muhtacım ki elimdeki laptop 'Intel Pentium ve 256MB ekran Kart'ı var. Bir de siz beni düşünün.
Evet oyunları açar fakat sistemi kaç liraya topliyacaksiniz ve hangi grafiklerde oynamak istiyorsunuz?

Aga 3 sene önce LoL'de GT 210 ile 50 FPS'in üstüne çıkamıyordum ana ekranda bile donuyor bütçen ne kadar ona göre bir şey toplayalım ihtiyacın olsa bile alma.

Evet oyunları açar fakat sistemi kaç liraya topliyacaksiniz ve hangi grafiklerde oynamak istiyorsunuz?
arkadaslar dusuk grafik bana yeter yeterki oyunu acsın
Aga 3 sene önce LoL'de GT 210 ile 50 FPS'in üstüne çıkamıyordum ana ekranda bile donuyor bütçen ne kadar ona göre bir şey toplayalım ihtiyacın olsa bile alma.
bütce en fazla 2000 ama bu sistem 1000tl

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı