GT220 Sistem Prototype 2 Kasma Sorunu

JerAA

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyunda sebebini anlayamadığım bir kasma var. Sistem özelliklerim:

Pentium G3240 3.1 GHZ
GT220
Kingston 1600 MHZ 4 GB RAM
Windows 10 PRO 64 bit

Oyunu açıyorum MSİ Afterburnerdan değerlere bakıyorum, CPU kullanımı %50-60, ekran kartı %80 ve daha fazla yukarıya çıkmıyor. Yakın bi arkadaşım var, ekran kartı ayni cpusuda pentium E modellerinden ama aynı oyun onda kasmıyor. Ayrıca sıcaklık değerleride normal. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye Kardeşim bunu bende biliyorum zaten yazın ekran kartını değiştiricem. Fakat aynı ekran kartıyla başkası oynayabiliyorsa ben niye oynamayayım?
İşlemci ve diğer bileşenler iyidir. Zaten akıcı bir oyun oynanmaz o ekran kartıyla.

1- Oyunun dahili grafik ayarlarında bir hata yapmış olabilirsin, onları tekrar gözden geçir.
2- Güncel olmayan sürücü kullanıyor olabilirsin, sürücüleri güncelle.
3- Ekran kartını çıkarıp işlemcinin üzerindeki dahili hd4000 ekran kartı ile oyna, o daha hızlı.

@Beyzade 640&480 ve en düşük ayarlarda bile 30FPS alamıyorum. Ekran kartını sitesinden indirip kurdum , güncel. Diğerlerini ise driver boosterdan güncelledim. HD4200 ü bir kaç oyunda test ettim , daha düşük FPS veriyordu ama yinede denerim.

İşlemci ve diğer bileşenler iyidir. Zaten akıcı bir oyun oynanmaz o ekran kartıyla.
Akıcı şekilde daha önce o ekran kartıyla oynadığım oyunlar:

1. CS:GO
2. Pes serisi(2016 dahil)
3. Prototype 2
4. Max Payne serisi
5. Gta Serisi (Gta IV'e kadar)
6. Payday (The heist ve 2)...Ve daha birçok oyun.
Şuan aklıma gelenler bunlar. Hemen mimari ve model numarası düşük diye ''mario ve minecraft'' için diye kestirip atmamak lazım diye düşünüyorum.

@A.TURAN 43 Saydıklarınızdan bir tek GTA IV ve prototype 2 de sıkıntı yaşadım, sizde kasma olmadımı?
''GTA IV'e kadar'' cümlesinde kastetmek istediğim şey GTA IV ve sonrası hariç hepsini oynadığımdı.
Prototype 2 oyununda da hiç bir sorun yaşamadan oyunun size önerdiği ayarlara dokunmadan sıkıntısız oynamıştım.Ayrıca o zamanlar sizin şuanki işlemcinizden daha kötü olan E2160 vardı :D Tabi üzerinden baya yıl geçti :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı