GT415 düşük FPS veriyor

Scorpio92

Megapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar,
Eski bir sisteme sahibim normalde i3 2.nesil bir işlemcim, 4 GB RAM ve GT415 marka bir ekran kartına sahiptim ama anakartımın ve işlemcimin bozulmasıyla parçaları değiştirmem gerekti. Tekrardan benzer parçalar takma gereği duymadım çünkü sınav senem ve ne olacağı belirsiz gereksiz masraftan kaçındım ve ucuza kaçtım. 775 soket bir anakart buldum ve işlemcide Q6600 taktım, ekran kartım hala aynı ama gereksiz bir performans düşüklüğü hissediyorum bilgisayarda. Böyle bir sistemden daha kötüsünüde kullandım ancak böylesini yaşamamıştım. Tek oynadığım oyun San Andreas multiplayer ancak girdiğimde FPS'in fazla düşük olması ve düşük olmasına rağmen gelen droplar beni delirtti. Windows 7'ye geçtim ancak hiçbir şey fark etmedi hala aynı sorun devam ediyor. Bazen masaüstünde fazla akıcı oluyor ama Discord açıp sesliye girdiğimde ya da oyuna girdiğimde performans inanılmaz düşüyor, oyun zevkim tamamen yok oluyor. Bazen yeniden başlatmam bile gerekiyor, nasıl çözebilirim bu sorunu ne yapabilirim? Aslında daha mantıklı bir soru olur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Benimkine benzer belki de biraz daha düşük sisteme sahip kişiler gördüm, tanıyorum. Fazla objesi bulunmayan tek amacı DM atmak olan sunucuda bile 20-30 FPS görmek bence pek doğal değil. Benzer sistemlere sahip tanıdıklarımda veya daha düşük sisteme sahiplerde böyle düşük FPS ve performans düşüklüğüyle karşılaşmadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı