GT420 sistemde oyunlar çöküyor

ToGRayleigh

Centipat
Daha fazla  
Merhaba yukarıda da belirttiğim gibi ekran kartımda sorun var. Eski bilgisayarımda Roblox gibi basit bir oyunu bile az da kassa oynuyordum. Yeni bilgisayar aldım ve GT420 ekran kartı aldım. Fakat Roblox'ta hiç kasmadan oynamama rağmen çöküyor. Unturned'de bile çöküyor. Sorunun ekran kartında olduğunu anlamak basit oldu. Ekran kartını devre dışı bırakıp oynarken çok kassa da donmuyordu çökmüyordu ama ekran kartıyla girdiğimde kasmadan oynuyordum fakat çöküyordu. Steam'den GTA 5 aldım ve kasmıyordu ama çöküyordu. Diğer bileşenler: Intel Core i3-7100 CPU 3.90GHz 12 GB RAM DDR4.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücü desteği kesilmiş olan aşırı eski bir kart. Değiştirmenizde fayda var. Diğer gereksiz çözüm önerilerine girmeyeceğim 10 yıllık bir ekran kartı için.

Takılamaması için bir sebep yok.

Fakat internette GTA 5 test videolarina baktigimda az da olsa kasma olmasina ragmeb oynaniyordu.
Merhaba yukarıda da belirttiğim gibi ekran kartımda sorun var. Eski bilgisayarımda Roblox gibi basit bir oyunu bile az da kassa oynuyordum. Yeni bilgisayar aldım ve GT420 ekran kartı aldım. Fakat Roblox'ta hiç kasmadan oynamama rağmen çöküyor. Unturned'de bile çöküyor. Sorunun ekran kartında olduğunu anlamak basit oldu. Ekran kartını devre dışı bırakıp oynarken çok kassa da donmuyordu çökmüyordu ama ekran kartıyla girdiğimde kasmadan oynuyordum fakat çöküyordu. Steam'den GTA 5 aldım ve kasmıyordu ama çöküyordu. Diğer bileşenler: Intel Core i3-7100 CPU 3.90GHz 12 GB RAM DDR4.
ayni zamanda kuzenimde 4gb ram var ama ekran karti yok benim oynadiklarimi oynayabiliyor ve unturnedde 60fps yakin aliyor

Arkadaşlar rx470nitro alırsam gta 5 'i oynayabilirmiyim bu sistemle ?
Unturned zaten ekran kartı istmeyen bir oyun alır o sistemle.
girdiğimde feci kasıyor 1fpse düştüğü oldu 1024x768 75hzde girdim ekran kartını kapatıp

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı