GT430 overclock nasıl yapılır?

• Konuyu başlatan Cnzxr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 676

Cnzxr

Decapat
Bazı kisiler OC yapmıs ve 5 10 FPS artıs yaşadıklarını söyleyeni gördüm bu ekran kartı için. Bende yapayım filan dedim ama gariptir ki verdikleri değerleri yaparken ya da kendim ayarlamaya calısırken fark ettimki default clock ayarlarım zaten o kisilerden yüksek. Hiç OC yapmadım kendiliğinden OC limi acaba yoksa yanlış bir şey mi var tam çözemedim. Anlayan bir bakabilir mi? Bir de bu ekran kartına hangi değer yapılır söylerse sevinirim.

1706215071562.png

Kartınız fabrika çıkışı OCli olabilir. Sizde MSI Afterburner üzerinden clocku 40'ar 40'ar artırrarak sıcaklık değerlerine bakarak yapabilirsiniz.

Kartınız fabrika çıkışı OCli olabilir. Sizde MSI Afterburner üzerinden clocku 40'ar 40'ar artırrarak sıcaklık değerlerine bakarak yapabilirsiniz.
öyle yapmayı düşünüyorum hatta deniyodum ama benchmark programında hiç bi fark olmuyordu ne kadar arttırsamda acaba kullandım programdanmı tam anlamadım

Bazı kisiler OC yapmıs ve 5 10 FPS artıs yaşadıklarını söyleyeni gördüm bu ekran kartı için. Bende yapayım filan dedim ama gariptir ki verdikleri değerleri yaparken ya da kendim ayarlamaya calısırken fark ettimki default clock ayarlarım zaten o kisilerden yüksek. Hiç OC yapmadım kendiliğinden OC limi acaba yoksa yanlış bir şey mi var tam çözemedim. Anlayan bir bakabilir mi? Bir de bu ekran kartına hangi değer yapılır söylerse sevinirim.

Eki Görüntüle 2097005

Forumdaki bir kullanıcının ulaştığı değerlere ufak ufak yükselterek çıkmayı deniyebilirsiniz +25-30 vere vere çıkın bakalım.

Ayrıca kazanacağınız fps değerlerini % olarak hesaplayın.

Forumdaki bir kullanıcının ulaştığı değerlere ufak ufak yükselterek çıkmayı deniyebilirsiniz +25-30 vere vere çıkın bakalım.
tamamdır simdi deniyorum
MSI Afterburner ve FurMark kullanın.
indirim furmark

Forumdaki bir kullanıcının ulaştığı değerlere ufak ufak yükselterek çıkmayı deneyebilirsiniz +25-30 vere vere çıkın bakalım.

Ayrıca kazanacağınız FPS değerlerini % olarak hesaplayın.

Bu arada forumdaki kişinin bellek 720 benm 800 onu da yavasca düşürerekmi yapm yoksa düşürmimmi?

Shader ile clock değerleriyle oynayın o sabit kalsın şimdilik o zaman.
ayarları ellemeden bi furmark benchmaarks testi yaptım 720 de ama sanki bi problem var
1706216263527.png

ayarları ellemeden bi furmark benchmaarks testi yaptım 720 de ama sanki bi problem var
1706216263527.png
gpu core ve memory cok düşük kullanmıyor yada benmi yanlıs anlıyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı