GT430 Overclock Verimli Değil

alevent38

Centipat
Merhaba.
Eski bir sisteme sahip olduğum için OC yapmaya karar verdim. Birçok makaleden bilgi toplayarak BIOS'tan kendimce bir şeyler yapmaya çalıştım. Ancak verim alamıyorum.
Sistemim:
-NVIDIA Zotac GT430 2 GB 128 Bit.
  • Çekirdek hızı: 700MHz
  • Bellek hızı: 1333MHz
  • RAMdac: 400MHz
-ASUS M5A78L-M LX (1866MHz)
-Corsair xms3, 4 GB, DDR3 1600 MHz.
-AMD Athlon II X3 455 3.3 GHz.

CPU-Z verileri bu şekilde. Neyi ne kadar değiştirmem gerektiği konusunda yardımcı olabilecek var mı?

Adsız.png
Adsız1.png
Adsız2.png
Adsız3.png

Sanırım 2015 yılıydı,aşırı sınırlı bir bütçeyle bu kadarını alabilmiştim maalesef...
Bu haliyle tavsiyeniz nedir ? Sıfırlayım mı OC'yi ?
Alıntıyla nasıl cevap verileceğini bilmiyorum, @55superx işlemci iyi mi ?
Hocam merhaba sizin sisteminize benzer bit sistemim var işlemcim sizinkinden daha kötü amd athlon ii x2 260 ekran kartım gt730 ramimde sizinkinden kötü 4gb 699mhz ye sahip. Power supply im Allah a emanet. Ama csgo da 80 90 lolde 150 100 fps leri görüyorum. Bence biosu sıfırlayın herhangi bir oc denemeyin. Kesinlikle win7 kurun asus anakartın kendi sitesinden turbo keyi indirin yapabildiğiniz bütün performans ayarlarını yapın emin olun tatmin edici bi performans alıcaksınız.

bütün kombinasyonları denedim en sonunda by hotkey seçili halde 4. çekirdeğe kadar on ile sistemi başlattım fakat 3 çekirdek aktif yazısıyla sistem açıldı. geri dönüp 5. çekirdeği de on yaptım yine 3 çekirdek aktif mesajıyla açıldı sistem @Nobleness IN Black
@Bruuak ben en büyük hatayı win10 kullanarak yapıyorum zaten dediğiniz gibi 7ye döneceğim.
Sanırım sistemi topladığımda diğerlerinden kısıp ekran kartını daha iyi almalıymışım, çünkü olay galiba gpuda

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı