GT525M ve i5 2450 Sistem Forest kaldırır mı?

6 GB RAM, 1 GB ekran kartı GT525M, i5-2450 2.50 GHz işlemci Forest oynanır mı?

Sende Dell marka laptopun N5110 Inspiron modeli var. Bende de vardı ve şunu diyeyim eğer güç kaynağında falan sıkıntı yoksa günümüzdeki çoğu oyunu dahi düşük grafiklerde oynatıyor. Ben o laptopta sadece Metro Exodus çalıştıramamıştım.

Sende Dell marka laptopun N5110 Inspiron modeli var. Bende de vardı ve şunu diyeyim eğer güç kaynağında falan sıkıntı yoksa günümüzdeki çoğu oyunu dahi düşük grafiklerde oynatıyor. Ben o laptopta sadece Metro Exodus çalıştıramamıştım.

Aynen öyle Dell Inspiron N5110 kullanıyorum bende Tomb Raider 2013'ü düşük ayarlarda 80 - 100 FPS arası alıyordum The Forest'ta neden bu kadar düşük FPS alıyorum anlayamadım

Aynen öyle Dell Inspiron N5110 kullanıyorum bende Tomb Raider 2013'ü düşük ayarlarda 80 - 100 FPS arası alıyordum The Forest'ta neden bu kadar düşük FPS alıyorum anlayamadım
Bence optimizasyon falan çok kötü ağaçların çimlerin modellemesi sistemleri gereksiz yere kastiriyor. Benim dediğim gibi çıkmış sonuç.

Bence 15 FPS Max. 30 FPS falan alırsınız işlemciden ümidiniz olsun ekran kartınız vasat çünkü.
(Ben imzamda ki sistemle 25 30 FPS alıyorum)

Oynatır.

Bence optimizasyon falan çok kötü ağaçların çimlerin modellemesi sistemleri gereksiz yere kastiriyor. Benim dediğim gibi çıkmış sonuç.

En kötü optimizasyon sorunlu oyunlar
The Forest, GTA V Online, Point Blank, CS:GO vs. bu oyunlar optimizasyon sorunlu olarak gelmişler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı