GT630 High Sierra Kurulumu

umutsahin91

Kilopat
Daha fazla  
GT 630 ile macOs High Sierra kurulum yapabilen var mı ? Ben kurulumdan sonra ekran kartını etkinleştirdikten sonra masaüstünde görüntü bozulmaları yaşıyorum. Kullanılacak gibi değil. Ufak bir araştırmayla eğer doğru anladıysam ekran kartının fermi olmasından kaynaklanıyor. Yapabilen veya yapan varsa bir yardımcı olabilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz düşük ve/veya ihtiyacınız az ise (grafiksel açıdan) GT 730 modelinin 64 Bit olarak geçen GDDR5 modellerine (kepler) veya GT 1030 (pascal) modellerine geçebilirsiniz. Fermi tabanlı kartınızı isterseniz masrafa girmeden Sierra 10.12.6 ile rahatça kullanabilirsiniz. İmaj konusu.

Zaten Mac Os 10.12.6 kullanıyorum Xcode için yükseltme istemiştim.

Kepler mimarili olan modeli gayet güzel çalışıyor. CPU-Z ile ekran kartınızın mimarisini öğrenebilirsiniz. Eğer "Code Name" kısmında (CPU-Z programında Graphics sekmesinde GPU adı altında) "GK" ile başlayan bir kod adı varsa ekran kartınız Kepler mimarilidir ve macOS kurulumlarında bir sorun yaşamazsınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı