Eğer bütçeni arttırma imkanın var ise bu ekran kartını alabilirsin. İyi bir ekran kartıdır almışken iyisini al. Bu arada nvidia önerenleri anlamıyorum almışken nvidia al ne demek ? fanboyluk yapmayın.
Fanboyluk ile alakası yok Ati'den çevremde şu ana kadar memnun kalan olmadı ben de dahil. Nvidia'nın GT630 gibi giriş seviye bir kartı bile gayet tatmin edici bir performans gösteriyor.
Zotac'ı o fiyatla almaktansa HD 7790'ı 30 TL farkla alırım daha iyi O ürün çok güzel ama bütçemi aşıyor
Neyse 1 hafta sonra bir nişanımız var teyezmin kızının. Misafirler zengin, belki para koparırım Param yeterse onu alırım. Belki de daha iyisini alırım, her şeyin hayırlısı
Zotac'a önce ben de ön yargılı yaklaşmıştım ancak sonradan kötü bir marka olmadığını gördüm. Bu sitede çok pahalı ve kaliteli bir ekran kartı modelini Zotac marka alan arkadaşlar gördüm, ben sadece fikrimi söylüyorum. Arkadaşın gönderdiği kart da kaliteli bir kart ancak @FireStorm'a katılarak yine de Nvidia diyorum. GeForce Experience diye bir gerçek var.
Ben de Zotac'ın kötü bir marka olmadığını biliyorum. Benim demek istediğim HD 7790 benim gözümde daha önde. 30 lira daha fazla veririm hem daha uzun ömürlü ve daha iyi oyun performansı sunan bir kart alırım.
Bazı arkadaşlar ise sadece belli başlı markaları iyi görüyorlar, Asus vb. gibi. Bazı yerlerde bazı markaların Asus'u vb. diğer markaları geçtiğini görebiliyoruz.
Zotac GTX 650 ve Asus HD 7790'ı listeye koydum ve diğerlerini eledim
Bakalım hangisini alacağım? Eğer param yetmezse tabiki de yine eski üsül. Siz ikisinden hangisi tercih edersiniz? Param yetmezse diye...
Eğer ki paranız yetmezse yine R7 240 ile GT 630 arasında kalırsanız GT 630 1GB 128bit olanını alın. Daha ucuz ve arada çok bir performans farkı yok, çift monitör vb. bir kullanım olmayacaksa.