GT630 mu, R7 240 mı ?

Hangisi ?

• Oy verenlerin toplamı
    17
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu forumda Nvidia'nın GT serisi tavsiye edilmemektedir. GT serisi kartları satın almak paranı sokağa atmakla aynıdır. Eğer paran yetmiyor ise biriktir ve güzel olanı al. Daha sonradan pişman olma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu forumda Nvidia'nın GT serisi tavsiye edilmemektedir. GT serisi kartları satın almak paranı sokağa atmakla aynıdır. Eğer paran yetmiyor ise biriktir ve güzel olanı al. Daha sonradan pişman olma.

Neden? GTX serisi veya AMD'lerle anlaşması olduğu için mi? Bana göre GT serisi düşük bütçeli ekran kartları arasında en iyiler arasında gelir.

GT serisi kartlar oyun için tasarlanmamıştır.
Bunu ben de biliyorum. Benim 100-150 TL'ye aldığım kart bana rahat rahat Crysis 3, BF4 tarzı oyunları oynatıyorsa (Low, medium farketmez ki GeForce Experience ile nerdeyse olabilecek en iyi optimizasyon yapılıyor.) o kart benim için iyidir.

Bunu ben de biliyorum. Benim 100-150 TL'ye aldığım kart bana rahat rahat Crysis 3, BF4 tarzı oyunları oynatıyorsa (Low, medium farketmez ki GeForce Experience ile nerdeyse olabilecek en iyi optimizasyon yapılıyor.) o kart benim için iyidir.

Doğru, telefon çözünürlüğünde rahat rahat oynatır.

Hayır monitörümün maksimum çözünürlüğü olan 1440x900'de Crysis 3'ü bitirdim. Boş yere tartışmaya gerek yok insanı resmen fanboyluk yapmaya zorluyorsunuz.

Siz de Nvidia'nın oyun amaçlı çıkartmadığı bir kartı çok fazla övmeyin.

Siz de Nvidia'nın oyun amaçlı çıkartmadığı bir kartı çok fazla övmeyin.
Bahsettiğim de bu. Oyun amaçlı çıkarmadığı bir kart ile rahat oyun oynuyorsanız oyun amaçlı çıkarttığı kartın vereceği performansı düşünmek. Farkettiyseniz düşük bütçeli kartlardan bahsettim, düşük bütçeye de kolay kolay oyun ekran kartı alınmıyor.

GT 630 214 TL, HD7790 270 TL. Sadece 50 TL için oyun amaçlı bir kart almak daha mantıklı olur, benim söylemek istediğim bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı