Furkan Üner
Hectopat
Daha fazla
Ayarlar lowda değil ama.
Ayarlar lowda değil ama.
Peki.VSync ayarını kapatıp dener misiniz?
E sence de bu ayarlar o ekran kartına yakışıyor mu? O kart bunların altında tabiki de ezilir.
Lowda oynuyorum demiştin ama high hepsi. Yoksa sadece fotoğrafı çekerken mi yükselttin?E sence de bu ayarlar o ekran kartına yakışıyor mu? O kart bunların altında tabiki de ezilir.
Evet biraz aşırı ama çok fazla low sevmediğimden dolayı böyle yapıyorum. Zaten konsol portu oyunlardan bir şey beklenmez. Ama şarja takınca FPS 30-40 sabit.E sence de bu ayarlar o ekran kartına yakışıyor mu? O kart bunların altında tabiki de ezilir.
E 10 FPS almanın sebebi Intel grafik ile çalışması oyunun, nVidia ile değil!Evet biraz aşırı ama çok fazla low sevmediğimden dolayı böyle yapıyorum. Zaten konsol portu oyunlardan bir şey beklenmez. Ama şarza takınca fps 30-40 sabit.
E zaten şarjsız oynuyorsan kasma çok normal ayrıca ayarları en azından mediuma al.Evet biraz aşırı ama çok fazla low sevmediğimden dolayı böyle yapıyorum. Zaten konsol portu oyunlardan bir şey beklenmez. Ama şarza takınca fps 30-40 sabit.
Nerden biliyorsunuz ? Ayrıca sakinE 10 FPS almanın sebebi Intel grafik ile çalışması oyunun, nVidia ile değil!
Medium kesmiyor beni.E zaten şarjsız oynuyorsan kasma çok normal ayrıca ayarları en azından mediuma al.
Nereden biliyorsunuz? Ayrıca sakin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.