GT730 alınır mı?

Hocam bir GT 730 kullanıcısı olarak oyun için alacaksanız oyun için hiç tavsiye etmem. Ben aşırı derecede kasma yapmadan sadece Euro Truck Sımulator 2 oynayabiliyorum. Ayrıca bu kartın mimarisi eski, bazı oyunlar da ekran kartı sürümü yetmiyor. Sıcaklık değerleri olarak FurMark testinde 75 dereceyi geçmiyor. Onun dışında ben 60'ı geçtiğini görmedim.
Rica ediyorum farklı kartlara yönelin GT 730 almayın.

Gidip AMD ekran kartı alıp Wattman gibi sorunlar umarım yaşamazsınız fakat o tür hatalar almaya deyeceğini düşünüyorum. Tekrar söylüyorum lütfen GT 730 almayın (!)
 
Hocam ram satip 730 alabiliyordum 250 tl ye r7 240 buldum onu almaya gidiyorum fiyatina göre iyimi ve almadan once neye dikkat ediyim
Fiyat gayet uygun hocam deneme imkanınız varsa kartı bir furmark testi yapın ısı seviyesine bakın görüntüde bozulma yapıyormu flan mümkünse birkaç uygulama veya oyunda biraz deneyin kartı birde kartın arkasındaki vidalara bakın çok kurcalanmışmı diye. Harici birsey yapmaniza gerek yok.
 
Fiyat gayet uygun hocam deneme imkanınız varsa kartı bir FurMark testi yapın ısı seviyesine bakın görüntüde bozulma yapıyor mu flan mümkünse birkaç uygulama veya oyunda biraz deneyin kartı bir de kartın arkasındaki vidalara bakın çok kurcalanmışmı diye. Harici bir şey yapmaniza gerek yok.

Hocam deneme imkanım yoktu kasaya simdi taktim görüntü gelmiyor ve fan dönmüyor iade mi etsem?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı