GT730 bozuk görüntü sorunu

Okan wheLx

Centipat
Arkadaşlar merhaba.
Geçen gün N11'den GeForce GT 730 4 GB 128 Bit DDR3 ekran kartı aldım.
Ekran kartını takınca yazılar biraz bozuluyor ekran boyutu çok saçma oluyor kısacası hiç memnun kalmadım bu işlerden de pek anlamıyorum, acaba ekran kartı mı kötü yoksa benim bilmediğim olaylar mı var?
Monitörün yetersiz kalıyor diyen birkaç kişi oldu.
6 GB RAM işlemci ve Intel Core Dual 2.9 işlemci var.
Bana yardımcı olabilecek biri varsa çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet yaptın hatta ekran kartı sürücüsü kurarken sıkıntı yaşadım müşteri hizmetleri ile beraber yaptım
ekran kartı yokken 1440x900 kullanıyorum güzel duruyor kart varken 1336x768 oluyor
Sürücü güncellemesi yaptınız mı?
Evet yaptım. Hatta sürücü kurarken windows ile uyumlu değil diye hata verdi. Nvidia müşteri hizmetleri ile beraber kurdum. Ekran kartı yokken 1440x900 yapıyorum hoşuma gidiyor, ekran kartı varken 1336x768 oluyor.
Sürücü güncellemesi yaptınız mı?
Evet yaptım. Hatta sürücü kurarken windows ile uyumlu değil diye hata verdi. Nvidia müşteri hizmetleri ile beraber kurdum. Ekran kartı yokken 1440x900 yapıyorum hoşuma gidiyor, ekran kartı varken 1336x768 oluyor.

Tamamdır. Monitör ile bir ilgisi yok değil mi bu olayın ?
Sanmam. Sıfır aldıysanız o karta para verilmez zaten. İkinci el daha iyi ürünler çıkar, kendim de kullandım ve hiç performanslı değil. GTX 750Ti gibi kartlara bakınız. Mesajlarım da size yararlı olduysa beğenebilirsiniz. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı