GT730 sıcaklık sorunu

Kullanmadığım kredi kartı ile sürmüştü her yerine tam ve yeterli düzeyde dağıttım.
Macun kalitesiz gözüküyor. En azından ben düzgün bir bilgiye ulaşamadım. Altta verdiğim macunu öneririm. Fiyatı tuzlu olabilir ama iletkenliği iyi seviyede.

Macun kalitesiz gözüküyor. En azından ben düzgün bir bilgiye ulaşamadım. Altta verdiğim macunu öneririm. Fiyatı tuzlu olabilir ama iletkenliği iyi seviyede.

Hepsiburada.com'dan 15 20 TL gibi bir fiyata almıştım sorun kesin çözülür mü sizce

Arkadaşlar merhabalar.
GT730 DDR3 ASUS marka ekran kartı kullanmaktayım yaklaşık 3 yıldır 3 ay önce termal macun bakımı yaptım bugüne kadar sıkıntı yoktu sistem GTA V gibi oyunlarda 2 saat kadar oynama ile 60 derece sıcaklığı geçmiyordu daha hiç geçtiğini de görmedim. Bugün PUBG Mobile oyununda bir saat oynama sonrasında sistemin 80-82 derece sıcaklığa geldiğini gördüm ve hemen pencere vs açarak sıcaklığı 40 derecelere düşürdüm. Fakat sistem ilk açılışta dahi 48-50 dereceler ile başlıyor normalde başlangıçta 28-35 derece arası gezinirdi. Bir denbire böyle oldu yardım edebilecek olan var mı termal macundan kaynaklı olduğunu pek zannetmiyorum. Teşekkürler.

Fanlari olup olmamasindan kaynakli degil ise Psu dan kaynakli olabilir Psu gereginden fazla Guc veriyor olabilur yada bilgisayariniz sizden habersiz arka plan uygulamalari kullaniliyor olabilir genelde bu tur problemlerden oturu ortaya cikar

Fanlari olup olmamasindan kaynakli degil ise Psu dan kaynakli olabilir Psu gereginden fazla Guc veriyor olabilur yada bilgisayariniz sizden habersiz arka plan uygulamalari kullaniliyor olabilir genelde bu tur problemlerden oturu ortaya cikar
Psu fsp marka 400w bugüne dek bir sorunla karşılaşmadım yeni bilgisayarı açınca fark ettim sistemde tuhaf bir ses var ve ekran kartından geliyor gibi geldi bana
Arkadaşlar ancak müsait olabildim. Termal macundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum artık net Olarak. Kartı açıp baktığımda macunun kartta değil, çoğunluk olarak fanda olduğunu gördüm 45tl bütçe var kargo dahil olarak ve gelbura.com üzerinden arctic mx-4 2019 edition 4gr termal macun sipariş vermeyi düşünüyorum site güvenilir midir yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı