GT730 sistem Tom Clancy's Rainbow Six: Siege kaldırır mı?

@Xeytan evet düşürdükçe kaliteden ödün veriliyor fakat performans da işlemcinin gücüne bağlı olarak bir o kadar bu paralelde iyileşme gösteriyor, eğer ki FPS sizin için grafikten daha ön planda geliyorsa bu şekilde bir yol alınabilir.

FPS önemli tabii ki, özellikle benim sistemim de. :D
oyunu deneme süresinde oynamıştım 30-40 FPS arası falan alıyordum, sonra sildim deneme sürümünü, oyunu satın aldım, 720P'de oynayacağım zaten, o yüzden grafik gibi bir derdim de yok, akıcı oynasam yeterli. Şu an oyun yükleniyor 14 GB indi.
Şimdi ben Resolation Scale'yi kısarsam nasıl olur? Düşük ayarlarda oynuyorum zaten bir de görüntü kalitesi bozulmaz değil mi?
@Xeytan evet düşürdükçe kaliteden ödün veriliyor fakat performans da işlemcinin gücüne bağlı olarak bir o kadar bu paralelde iyileşme gösteriyor, eğer ki FPS sizin için grafikten daha ön planda geliyorsa bu şekilde bir yol alınabilir.

Oyunu indirdim, dediğiniz ayarıda 25 yaptım 40 FPS'i geçmiyor. Kasıyor bayağı, iade ediyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı