AMD GPU'lar daha yüksek TDP sahip oluyor diye biliyorum öyle mi? Bir de GT730'un kablo bağlantısı olmadan yuvaya takınca çalışacağını harici bir kabloya gerek olmadığını söyleyen birisine denk gelmistim forumda gerçekten öyle mi?
R7 240 30W tüketirken GT 730 40W tüketir. Araştırma yap mesela RX 460 TDP diye. Techpowerup öneririm.AMD GPU'lar daha yüksek TDP sahip oluyor diye biliyorum öyle mi? Bir de GT730'un kablo bağlantısı olmadan yuvaya takınca çalışacağını harici bir kabloya gerek olmadığını söyleyen birisine denk gelmistim forumda gerçekten öyle mi?
Arkadaşlar biraz araştırma yaptım ve.
R7 240 210 TL.
GT1030'u da 450 TL'ye 2. el olarak buldum.
Sizce birazdaha verip GT1030 alınır mı? Ve anakartıma uyar mı bu GT1030.GT730 gibi de harici bağlantı gerekmeme durumu var mı?
Şimdiden teşekkür ederim.
Dostum HD 5770 satıyorum, ilgilenirsen yardımcı olayım. Güç kaynağın yeterli 6 pin PCI-e güç kablon da varsa sıkıntısız kullanırsın.AMD GPU'lar daha yüksek TDP sahip oluyor diye biliyorum öyle mi? Bir de GT730'un kablo bağlantısı olmadan yuvaya takınca çalışacağını harici bir kabloya gerek olmadığını söyleyen birisine denk gelmistim forumda gerçekten öyle mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.