GT730 sisteme 300W yeter mi?

AMD GPU'lar daha yüksek TDP sahip oluyor diye biliyorum öyle mi? Bir de GT730'un kablo bağlantısı olmadan yuvaya takınca çalışacağını harici bir kabloya gerek olmadığını söyleyen birisine denk gelmistim forumda gerçekten öyle mi?

AMD GPU'lar daha yüksek TDP sahip oluyor diye biliyorum öyle mi? Bir de GT730'un kablo bağlantısı olmadan yuvaya takınca çalışacağını harici bir kabloya gerek olmadığını söyleyen birisine denk gelmistim forumda gerçekten öyle mi?

Ekstra güç girişine ihtiyaç duymaz bu tarz kartlar.

R7 240 30W tüketirken GT 730 40W tüketir. Araştırma yap mesela RX 460 TDP diye. Techpowerup öneririm.

Arkadaşlar biraz araştırma yaptım ve.

R7 240 210 TL
GT1030'u da 450 TL'ye 2. el olarak buldum.

Sizce birazdaha verip GT1030 almalı mıyım? Ve anakartıma uyar mı bu GT1030.GT730 gibi de harici bağlantı gerekmeme durumu var mı?
Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar biraz araştırma yaptım ve.

R7 240 210 TL.
GT1030'u da 450 TL'ye 2. el olarak buldum.

Sizce birazdaha verip GT1030 alınır mı? Ve anakartıma uyar mı bu GT1030.GT730 gibi de harici bağlantı gerekmeme durumu var mı?
Şimdiden teşekkür ederim.

GT1030 ekstra güç girişi gerektirmez PCI girişinden yeterli gücü alır lakin sistemdeki RAM'lerle zaten oyun anlamında iyi bir performans beklemek doğru olmaz ekran kartını R7 240 seçip kalan bütçeye daha iyi RAM'ler alırsan daha tatmin edici sonuçlar alabilirsin.

Dostum HD 5770 satıyorum, ilgilenirsen yardımcı olayım. Güç kaynağın yeterli 6 pin PCI-e güç kablon da varsa sıkıntısız kullanırsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı