Hocam sadece R5'in dahili grafik kartının daha güçlü olduğunu bilmeniz yeterli. GT 730 güçsüz bir kart.
Ama neden ekran kartı bu kadar kötülendi anlamadım.
Hocam ekran kartı kötülenmedi aslında, sadece Vega 11 güçlü bir grafik birimi ve güncel. Bu kartı GT 730'la karşılaştırmak saçma olur.Hocam PC daha hiç kullanılmamış açılmamış bileama neden ekran kartı bu kadar kötülendi anlamadım.
İşlemciyi yormaz mı bu daha çok hani ne kadar FPS artışı olabilir ki?
Çünkü işlemcinin içinde olan APU ekran kartı, harici olan 730 ekran kartından daha iyi. Oyunlarda daha iyi FPS alırsınız. RAM'i de dual boot yaparsanız daha da iyi olur.Hocam PC daha hiç kullanılmamış açılmamış bileama neden ekran kartı bu kadar kötülendi anlamadım.
RAM'i dual boot yapmak mı?RAM'i de dual boot yaparsanız daha da iyi olur.
Ben diğer arkadaşların cevaplarını bekliyor olacağım cevap veren herkesten Allah razı olsun![]()
Bu heralde Lenova'nın Hepsiburada'da falan satılan ofis amaçlı hazır kasası. Yine de saçma bir karışım yapmış bence Lenovo.Ekran kartı kötülendi çünkü aldığınız parçaların yanında berbat. Bu kadar basit. Bu parçaları kim seçti bilmiyorum ama bence seçen kişi bilgisayardan hiç anlamıyor.
İşlemciyi yormaz mı bu daha çok hani ne kadar FPS artışı olabilir ki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.